; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcaș e gata de nuntă! Urmează vacanța…

18 July 2012

Alina Pușcaș a depus actele pentru oficializarea relației cu iubitul său, Viktor. Acum, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!' de la Antena 1 așteaptă confirmarea din partea autorităților din Germania, pentru a-și putea programa cununia civilă. În rochie de mireasă, Alina se va îmbrăca abia la anul, pentru că nu a găsit încă „locația pe care am visat-o de ceva timp'.

„Am depus actele şi aşteptăm confirmarea autorităţilor, permisiunea de a face şi programarea cununiei civile. Mi-am ales ţinuta pe care o voi purta, va fi una Manuri by Manuela Pungan. Am fost sfătuită de Manuela să păstrez tradiţia albului, şi pentru că nu-mi doream să fie totuşi o ţinută clasică, am adăugat nişte accesorii foarte dragi mie şi stilului meu: ţinte, capse şi fâşii de piele.

Aşadar, rochiţa va fi albă cu detalii de piele crem şi ţinte metalice. Nu cred că vom avea o petrecere după cununia civilă, poate un fel de ieşire cu membrii familiei… lăsăm petrecerea pentru nuntă', a povestit Alina, pentru ziarul Ring.

Planuri de vacanță… la soare

Pentru Alina Pușcaș și viitorul ei soț, vacanța începe abia la sfârșitul lunii iulie, când vor ajunge în Grecia, în Santorini, pe coasta Oia, „unde se spune că vom avea parte de cele mai spectaculoase apusuri', după cum a explicat chiar Alina pentru TVmania.

„Anul acesta am reuşit să ne organizăm o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, deoarece vom fi plecaţi aproximativ două săptămâni în Grecia. Am închiriat o viluţă foarte frumoasă pe coasta Oia şi aşteptăm cu nerăbdare relaxarea, briza, cocktailurile, fructele de mare, plimbările cu ATV-urile', a declarat Alina, pentru Ring.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare