Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș a dezvăluit care este cel mai mare complex al său: „Toate celelalte colege ale mele erau bine”

Alina Pușcaș a dezvăluit care este cel mai mare complex al său: „Toate celelalte colege ale mele erau bine”
9

de Cristina Țapu,

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România și are o formă fizică de invidiat. Cu toate acestea, Alina nu a fost lipsită de complexe în perioada tinereții. Prezentatoarea a oferit un interviu sincer în care a făcut dezvăluiri interesante despre relația pe care o are cu medicul Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș, detalii despre relația pe care o are cu medicul Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș a oferit un interviu site-ului Cancan în care a vorbit despre relația pe care o are cu soțul său. Prezentatoarea a subliniat că ține cont de sfaturile acestuia atunci când vine vorba despre estetică întrucât Mihai Stoenescu este medic dentist specializat în estetică dentară.

„El fiind pe estetică dentară, e normal să mă consult, măcar să își dea cu părerea. Încă n-am ajuns la nivelul în care să zic «băi, m-aș modifica ceva, mi-aș ridica ochii, mi-aș face un cat eye», nu am ajuns încă la nivelul respectiv. Așa că atunci când va fi cazul, o să apelez la sfatul lui”, a declarat Alina Pușcaș.

Prezentatoarea a fost întrebată dacă Mihai este un soț gelos și care este atitudinea pe care o are în raport cu aparițiile provocatoare ale soției sale. Alina a oferit un răspuns plin de umor și a ținut să sublinieze că Mihai, la rândul său, este un bărbat frumos, cu ochi albaștri care, recunoaște, au cucerit-o încă de la prima vedere.

Alina-Puscas-si-sotulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Suntem în 2024, se poartă transparența oriunde, eu n-am fost atât de transparentă niciodată, cum se poartă pe red carpet. Dar nu are treabă cu partea asta de gelozie. Și până la urmă și el e un bărbat frumos, cu ochi albaștri, că eu l-am ales după ochi. Prima dată când l-am văzut, nu i-am văzut decât ochii, pentru că fiind doctor avea și bonetă și mască. Deci m-a cucerit atât de simplu”, a declarat Alina Pușcaș, într-un interviu acrodat publicației Cancan.

În plus, Alina a dezvăluit și care a fost cel mai mare complex al său în perioada adolescenței. Prezentatoarea a fost întotdeauna slabă și a avut un trup tras ca prin inel, însă acest lucru o deranja atunci când era adolescentă considerând că nu are forme, precum colegele sale. Pentru a nu deveni subiect de discuție în rândul colegelor, Alina prefera să se schimbe separat de acestea la orele de sport.

„În tinerețea mea, adică la liceu, eram cam scândură. Ăsta era cel mai mare complex al meu, pentru că toate celelalte colege ale mele erau bine, aveau din plin. Și mă schimbam singură, niciodată nu m-am schimbat de față cu colegele mele la sport, ăsta era complexul meu cel mai mare”, a declarat Alina.

Alina și Mihai Stoenescu formează un cuplu de un deceniu

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei copii: Alex, Melissa și Iris. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, nu este fericită doar pe plan personal, ci și pe plan financiar.  

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Alina Pușcaș a recunoscut că relația cu soțul ei, care este medic stomatolog, i-a sporit confortul financiar.  

Sursă foto: Instagram Alina Pușcaș

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton