; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raliul Deltei   vedete Antena 1 (2)

Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Delia & Co. au plecat la Tulcea, la Raliul Deltei

29 May 2014

Vedetele Antenei 1, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Dan Capatos, Silviu Andrei, Andreea Mantea, Delia și Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, au plecat la Tulcea, unde vor participa la Danube Delta Rally, cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri.

Raliul Deltei - vedete Antena 1 (2)

Startul competiției care începe astăzi, la ora 20, va fi dat de Alina Pușcaș, pe care o veți vedea, în curând, în calitate de concurentă la Splash! Vedete la apă'. Concertul de deschidere, programat de la ora 18, în Piața Civică, îi va aparține Deliei, jurata show-ului X Factor.

Amfitrioana evenimentului, pe tot parcursul celor trei zile de competiție, va fi Gina Pistol, de la Serviciul Român de Comedie.

Raliul Deltei - vedete Antena 1 (3)

Abia aștept să ajungem la Tulcea, să degustăm minunatele preparate culinare ale Dobrogei. Suntem o gașcă veselăși sunt convinsă că ne vom simți extraordinar împreună, în acest week-end, la Raliul Deltei', ne-a declarat înainte de plecare Andreea Mantea, protagonista show-ului „Burlăcița', care va începe pe 5 iunie, la Antena 1.

Vedetele Antenei 1 vor urmări vineri, 30 mai, și sâmbătă, 31 mai, cele peste 50 de echipaje care vor parcurge cei 127 de km de probe speciale din cadrul Danube Delta Rally.

Raliul Deltei - vedete Antena 1 (1)

Doru Todoruț, de la Deepcentral, i-a anunțat deja pe organizatori căîși dorește să experimenteze postura de copilot, chiar și așa, în cîrje. El și-a rupt degetul mare de la piciorul drept, zilele trecute, la antrenamentele pentru Splash! Vedete la apă', însă acest accident nu-l împiedică să participe activ la evenimentul sportiv al acestui week-end, alături de colegii săi de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare