; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a vrut Alina Puşcaş să se mărite în secret 3

Alina Puşcaş, probleme în căsnicie?

18 October 2013

De ce a vrut Alina Puşcaş să se mărite în secret 3La doar o jumătate de an de la nuntă, Alina Puşcaş are câteva probleme în căsnicia cu Victor Bieltz. După spusele prezentatoarei de la „Te cunosc de undeva?' (Antena 1) problemele sunt cauzate de programul ei infernal de muncă (a lucrat continuu atât pentru producţia de diverstiment de sâmbătă seara, dar şi pentru „Top Chef'), dar nu se pune problema divorţului.

Zvonurile au apărut după ce sotul vedetei a şters de pe Facebook o serie de fotografii în care aparea în ipostaze tandre alături de soţia sa. Totodată, acesta a postat câteva mesaje în care spunea E timpul pentru un nou început'.

Alina Puşcaş a negat însă zvonurile de divorţ. “Nu este adevărat că ne despărţim. Suntem şi locuim împreună şi nu este cazul de despărţire. Postările lui Viktor au fost înţelese greşit. El a primit un nou job de asta a spus că este timpul pentru un nou început. Nu am nimic de ascuns”, a declarat Alina pentru wowbiz.ro'.

De două luni sunt mai mult pe platouri şi am fost foarte ocupată. Sunt băgată în două mari proiecte de televiziune şi pentru asta muncesc foarte mult. Au fost tensiuni (n.r. –  acasă), dar le vom depăşi. Tensiuni există în orice cuplu. Arătaţi-mi mie unul unde totul e lapte şi miere', a mai adăugat ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare