; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puscas mic

Alina Pușcaș a primit inelul din partea iubitului ei

21 June 2016

Alina Puşcaş (32 de ani) şi iubitul ei, Mihai, s-au logodit de curând, iar prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!' ne-a dat toate detaliile despre inelul primit. Vedeta Antenei 1 ne-a mai zis cum se simte la a doua sarcină şi cum ar vrea să arate nunta ei.

Alina Puscas

Am auzit că te-ai logodit de curând. Cum este inelul?

Nu știu dacă pot numi în momentul ăsta logodnă faptul că am primit inelul, pentru că nu a existat și o oficializare. Am primit un inel de logodnă foarte special, moștenit de Mihai (n.r. -medicul stomatolog Mihai Stoenescu) de la bunica sa, inel care a fost modificat pentru a-mi fi bun. Nu mi-am dorit și o schimbare de montură, pentru că mi se pare cu atât mai valoros știind că este exact așa cum l-a purtat bunica lui. Inelul are în jur de 100 de ani vechime și este cea mai prețioasă și frumoasă bijuterie pe care am primit-o până acum. Din momentul în care am primit inelul, nu cred că l-am scos de pe deget mai mult de 10 minute și atunci strict pentru a-l proteja în diferite activități casnice.

Când intenţionaţi să faceţi nunta? Cum îţi doreşti să fie?

Lăsați-mă să mă bucur momentan de toate lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat și se întâmplă: a doua sarcină, botezul lui Alexandru, inelul. Le luăm pe toate pe rând fără să ne hazardăm. Avem tot timpul din lume. Nu am discutat despre nuntă, suntem la momentul în care facem tot felul de glume haioase pe marginea subiectului. Cert este că mi-aș dori să se întâmple undeva pe o plajă, unde toată lumea să se simtă excelent și să privim cu toții răsăritul soarelui la finalul petecerii, ca un fel de încununare a momentului.

Cum te simţi la a doua sarcină?

În primele trei luni mi-a fost mai greu, pentru că am avut parte cam de toate stările mai puţin plăcute atribuite unei sarcini. Acum sunt în 20 de săptămâni, așa că momentele acestea mai puțin dorite au trecut și mă pot bucura liniștită de sarcină.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare