; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a ales destinația de vacanță: Croația!

21 May 2014

Alina Pușcaș (30 de ani) are planuri mari după finala show-ului Te cunosc de undeva!'. Vedeta Antenei 1 va participa la Splash! Vedete la apă', dar își va face timp și pentru o vacanță în Croația.

Alina Pușcaș

Alinei Pușcaș îi place atât de mult să fie gazda show-ul Te cunosc de undeva!' că ar mai prezenta vreo două sezoane până la toamnă, când va începe al șaselea. Cel de-al cincilea sezon i s-a părut exploziv și surprinzător' cu tot cu schimbările survenite printre jurați.

După acest show, vedeta Antenei 1 nu va avea mult timp de relaxare, căci va începe filmările la Splash! Vedete la apă'.

Da, o să particip, deși nu cred că o să impresionez, pentru că nu știu să sar, nu prea mă pricep să înot, am rău de înălțime, deci am toate „atuurile' să nu particip la așa o provocare. Dar am semnat, nu mai am de ales, decât să mă rog să ies întreagă din competiție', a glumit ea.

Chiar dacă a avut în ultimele luni un program încărcat, Alina a avut grijă să-și programeze vacanța de vară: Voi pleca în Croația, pe un catamaran superb. Voi fi alături de unii dintre cei mai dragi prieteni ardeleni ai mei și neînsoțită, ca să fie foarte clară situația'.

La toamnă, ea va continua să lucreze în aceleași ritm amețitor. Urmează încă un sezon de Te cunosc de undeva!', cred că încă un sezon Top Chef', continui și cu teatrul și sper să se întâmple și minunea muzicală', ne-a spus prezentatoarea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare