; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Petrescu a primit emisiune nouă

30 September 2010

Din 4 octombrie o vom revedea pe Alina Petrescu – fosta prezentatoare a Observatorului de la ora 19.00 de la Antena 1 – pe micile ecrane, în emisiunea „Esenţial', difuzată de Antena 3 de luni până vineri de la ora 15.00.

Noua emisiune este, ca şi format, un mix de talk show şi ştiri.  Timp de 2 ore, telespectatorii vor putea urmări o dezbatere a celor mai importante ştiri de peste zi. Transmisiile live din din zonele de interes vor veni să completeze şi să actualizeze analiza principalelor evenimente.

“Ideea e sa concentrăm, în două ore, esenţa unei întregi zile. Cele mai importante subiecte vor fi explicate şi comentate, în aşa fel încât cei care ne privesc să înţeleagă toate faţetele problemei şi să-şi formeze propria concluzie. Vom combina, aşadar, ştirile cu dezbaterile, cele din urma … în doză concentrată, nu diluată.”, a declarat Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Alina Petrescu şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/esential/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare