; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Laufer

Alina Laufer, prima apariție după ce a născut. „Ne descurcăm și fără bonă”

02 June 2021

Alina Laufer a devenit mamă de gemeni în urmă cu mai bine de două luni, iar acum și-a făcut curaj să apară într-o emisiune TV alături de gemenii, Nathaniel și Davina, dar și de fiica sa cea mare, Karina (12 ani și jumătate).

Fosta soție a lui Jorge a mărturisit că Ilan Laufer este plecat în Israel și că ea a rămas singură cu gemenii. Alina a explicat că nu a vrut să angajeze o bonă, preferând să aibă ea împreună cu Ilan grijă de micuți pentru că nu își poate lăsa copiii cu o altă persoană.

„E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume’, a declarat Alina Laufer la Teo Show.

 

Alina și Ilan Laufer sunt fericiții părinți ai lui Nathaniel și Davina. Gemenii s-au născut prematur, iar Alina a fost nevoită să stea mult timp internată cu micuții în spital. Deznodământul a fost unul fericit, iar gemenii sunt în afara oricărui pericol. Alina și Ilan Laufer îi plimbă pe Nathaniel și Davina peste tot împreună cu ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare