; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina laufer, 5 saptamani in spital cu gemenii nascuti prematur

Alina Laufer, de cinci săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur: „Îi îndop ca pe gâște”

24 March 2021

Alina Laufer a adus pe lume doi gemeni pe 15 februarie. Pentru că a născut prematur, la numai 29 de săptămâni de sarcină, copiii au în continuare nevoie de îngrijiri medicale și nu au fost încă externați, chiar dacă se află în spital de cinci săptămâni.

Atât copiii, cât și și mama lor se află tot în spital, la Maternitatea Giulești din Capitală, dar Alina Laufer a povestit că, după tot acest timp, în care a stat alături de ei, cei mici „au crescut măricei' și au luat mult în greutate.

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi', a declarat Alina într-un interviu acordat în emisiunea lui Teo Trandafir, „Teo Show' (Kanal D).

„Nu-i las până nu termină aproape tot din biberon'

Prospăta mămică a mai spus că își hrănește cei doi copii „ca pe gâște', în încercarea de a pleca mai repede acasă, unde îi așteaptă Ilan Laufer.

„În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor', a dezvăluit Alina Laufer.

Recent, soțul Alinei Laufer, Ilan, a scris pe contul său de Facebook că a primit o veste extraordinară:

„(…) A mai rămas puțin până când Alina și cei mici vor veni acasă. Vă iubește tati pe toți și vă așteaptă numai cu lucruri bune. Mulțumesc lui Dumnezeu'.

Sursa foto: https://www.facebook.com/Alina-Laufer

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare