Homepage  / Vedete româneşti

Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa. Artista prezintă o piesă specială pentru meciul din seara asta

Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa. Artista prezintă o piesă specială pentru meciul din seara asta
10

de Redactia Tvmania

Naționala României înfruntă echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, marți, 2 iulie 2024. Alina Eremia susține Echipa Națională de fotbal cu muzica sa. Ea a lansat o piesă specială pentru această seară, dar și pentru următoarele meciuri - „La cer”. 

Alina Eremia, piesă pentru Echipa Națională de fotbal 

Echipa Națională de fotbal a României are un susținător de nădejde în această seară și nu numai! Cu ocazia meciului dintre România și Olanda din această seară, Alina Eremia e aproape de Echipa Națională atât cu inima, cât și cu muzica sa. Artista prezintă o piesă specială pentru această seară, dar și pentru următoarele meciuri – „La cer”.  

Hai, România! „Le cer” va susține toată țara! Să cânte tot stadionul! Hai cu toate videourile de susținere!”, a transmis Alina Eremia pe paginile sale de socializare. 

România își joacă soarta în optimi 

Echipa națională a României a reușit o performanță remarcabilă la Euro 2024, pe 26 iunie, chiar de Ziua Drapelului Național. Tricolorii s-au calificat în optimile de finală ale competiției după o remiză de 1-1 cu Slovacia. Ucraina a încheiat meciul împotriva Belgiei cu un scor de 0-0, ceea ce a permis României să termine pe primul loc în grupa E. 

Până acum, echipa națională a mai trecut de faza grupelor Campionatului European doar o singură dată, în anul 2000, când a înregistrat cea mai bună performanță, ajungând în sferturile de finală, așadar este de înțeles de ce calificarea obținută pe 26 iunie a fost primită cu emoție de către jucători și suporteri. 

Naționala României înfruntă echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. Meciul este disputat marți, pe 2 iulie, la Football Arena din Munchen, de la ora 19:00. 

Despre Alina Eremia 

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: „Cum se face”, „A fost o nebunie”, „În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, „Tatuaj” și „Noi”.  

În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi „Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și „Cerul roșu”.  

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi BArbu  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În 2023, ea a adăugat un alt #1 cu „Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a anului. De asemenea, artista a lansat două EP-uri speciale,  „Metamorphosis” și „OH, NO!”. 2024 a venit cu succesul piesei „Nu te mai aștept”, scrisă de artistă și lansată inițial doar ca un piano session. Piesa a fost atât de bine primită, încât radiourile au preluat piesa și au adus-o până pe locul #2 în Top Media Forest. Mai mult decât atât, artista a lansat recent „Gura ta”, piesă care deja se face remarcată. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton