; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia şi Mark Stam au lansat piesa “Doar noi”

Alina Eremia şi Mark Stam au lansat piesa “Doar noi”

16 February 2018

„Astăzi, de Valentine’s Day, lansez noul meu single „Doar noi' în colaborare cu Mark Stam! Una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste puse pe muzică! Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect şi sper să vă placă piesa, dar şi coregrafia!', a scris Alina Eremia pe Facebook, de Ziua Îndrăgostiţilor, anunţând astfel cel mai recent videoclip al ei. Mark Stam, cântăreţ şi compozitor din Republica Moldova, este la prima sa colaborare cu Alina, melodia fiind compusă chiar de acesta. „Piesa este o sesiune de terapie. Este istoria unei relaţii care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulţi dintre voi se vor regăsi în ea', a declarat Mark.

Iar Alina l-a completat: „'Doar noi' este acea melodie pe care o poţi asculta în orice stare. Indiferent că eşti supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcţia în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Mă bucur nespus că pot să cânt această piesă alături de Mark Stam, un artist incredibil de talentat'.

Videoclipul Doar noi' a fost realizat într-un cadru romantic, fiind regizat de Spoiala Brothers. Cei doi protagonişti, Alina şi Mark (care pe lângă cântăreţ este şi un bun dansator), au filmat pe parcursul a 26 de ore, la temperaturi scăzute, într-o casă din care lipsea căldura.

Vedeţi aici videoclipul Doar noi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare