; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia şi-a serbat majoratul cu LaLa Band

19 December 2011

Alina Eremia, protagonista serialului Pariu cu viaţa' , al cărui episod special de Crăciun va fi difuzat de Pro TV, în Ajunul Crăciunului, de la 20.30, a împlinit 18 ani şi a petrecut alături de colegii din LaLa Band şi prieteni până la dimineaţă.

Au fost peste 40 de invitaţi. Prieteni foarte apropiaţi şi, bineînţeles, colegii mei din LaLa Band'.

Cadourile au fost pe măsura. Se vede că cei care au venit mă cunosc, îmi ştiu gusturile. Am primit o cruciuliţă din argint, un pandativ care avea simbol un săgetător, cutii de bijuterii, accesorii, foarte multe lucruri frumoase', spune Alina.

De 18 ori în aer!

Surpriza serii a venit de la colegii de trupă, care au luat-o pe sus şi au aruncat-o în aer. De 18 ori! Atât m-au aruncat colegii şi prietenii mei LaLa…A fost foarte distractiv, m-am trezit deodată în aer. Chiar a fost o surpriză trasnită', spune interpreta Ioanei Popa din serialul Pariu cu viaţa'.

Am cântat toată seara. Am avut la dispoziţie un microfon, aşa că l-am acaparat şi am făcut ceea ce ştim mai bine: am cântat. Nu o să uit însă niciodată surpriza pe care mi-a pregătit-o echipa de filmare. M-am uitat la filmare şi am retrăit clipa: 18 ani sărbătoriţi pe platourile de filmare. Nici nu ma gândeam la un mod mai plăcut de a-mi petrece ziua', spune Alina.

Imagini de la petrecerea majoratului Alinei Eremia pot fi urmărite astăzi, de la 16.30, la Poveştiri adevărate'. Iar sâmbătă, de la 20.30, la Pro TV, Ioana (Alina Eremia) se întâlneşte cu Moş Crăciun în serialul Pariu cu viaţa' şi intră într-o lume paralelă, plină de surprize, în care rolurile personajelor se inversează, în episodul special de Crăciun.

alina-eremia-i-a-serbat-majoratul-alturi-de-lala-band

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare