Homepage  / Vedete româneşti

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu. Primele imagini cu inelul de logodnă

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu. Primele imagini cu inelul de logodnă
11

de Roxana Mirea,

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edi Barbu. Cei doi sunt împreună de 8 ani de zile și au trecut cu brio testul timpului. Acum, Edi și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe frumoasa lui iubită dacă vrea să-i devină soție. Alina Eremia a publicat și primele imagini cu inelul de logodnă. 

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi BArbu 

Dragostea plutește în aer! Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edi Barbu. Vestea a fost dată chiar de către artistă, care a publicat primele imagini cu inelul de logodnă. De asemenea, ea a publicat și mai multe imagini în care apare alături de alesul inimii ei.  

DA! La mulți ani, iubire!” a scris Alina Eremia în dreptul imaginilor, pe care le-a publicat chiar de ziua lui Edi Barbu.  

Felicitările au început să curgă imediat. „Ce frumos!! Fericire!!!”, le-a scris Elvira Deatcu. Au mai avut mesaje de felicitări și din partea altor prsoane publice, cum ar fi Sore, Pufeh, Majii, Alexia Țalavutis, Inna, iar Mihaela Rădulescu le-a scris: „Să fie cu fericire… all the way! Sunteți faini, voi doi.” 

Alina Eremia s-a logodit cu iubitul ei, Edi BArbu  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum s-au cunoscut Alina Eremia și iubitul ei 

Invitată în podcastul găzduit de Ilinca Vandici, Alina Eremia a povestit despre începutul relației sale cu Edi Barbu.  

Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi”, a povestit Alina Eremia. 

Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit suflestește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. (…)  

La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul”, a mai povestit artista. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton