Homepage  / Vedete româneşti

Alina Eremia, imagini fabuloase din Asia. Fanii artistei sunt în extaz. „N-au văzut thailandezii așa Barbie frumoasă niciodată”

Alina Eremia, imagini fabuloase din Asia. Fanii artistei sunt în extaz. „N-au văzut thailandezii așa Barbie frumoasă niciodată”
29

de Cătălina Matei,

De vreo cîțiva ani încoace, Alina Eremia și-a făcut un obicei din a-și petrece primele săptămâni din ianuarie pe plajele exotice din Thailanda. Prin urmare, artista se bucură din plin zilele acestea de mult soare, nisip fin, apă precum smaraldul și fructe necunoscute pe plaurile mioritice.

După o lună decembrie plină de concerte, interviuri și ședințe foto, primele săptămâni din 2024 au venit pentru Alina Eremia cu o bine-meritată vacanță. Și nu oriunde, ci tocmai în Thailanda, locul preferat al artistei de câțiva ani încoace. Alături de iubitul său, Edi Barbu, Alina se bucură din plin de temperaturile de vară și plajele splendide de acolo.

Bineînțeles, Alina Eremia a postat și mai multe imagini din vacanța sa, cele în costume de baie fiind pe placul urmăritorilor săi.

Paradise found”, a scris artista pe contul său de Instagram, în dreptul unor fotografii cu ea, într-un costume de baie ce-i pune perfect în evidență silueta, în timp ce să dă pe un leagăn, pe plajă.

alina-eremia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Iar într-o altă postare, artista s-a pozat la piață, în timp ce căuta fructe exotice pentru micul-dejun. Și cum outfit-ul ales a fost la fel de sexy precum costumele de baie, admiratorii Alinei au și comentat fotografiile cu pricina.

„N-au văzut thailandezii așa Barbie frumoasă niciodată” este unul dintre mesajele lăsate de fanii Alinei Eremia în comentarii.

alina-eremia-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 29

În același timp, artista a avut parte și de o experiență extremă. Pe InstaStory a postat un video, în care se scufundă într-o cadă plină cu cuburi de gheață.

Alina Eremia își dorește să revină la TV

Alina Eremia a intrat în atenția publicului în 2005, cânda participat la Eurovision Junior. Mai târziu, alături de ceilalți membrii ai trupe LaLa Band (Dorian Popa, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman fiind doar o parte dintre ei), Alina Eremia a cucerit sute de mii de tineri o dată cu lansarea serialului „Pariu cu viața”, în 2011.

Din acel moment, cariera Alinei a luat avânt și nu s-a ai oprit, cel puțin din punct de vedere muzical. Au urmat hituri după hituri, iar acum, piesa „Dans” se află în plină ascensiune pe YouTube.

Cât despre poeiectele sale pe micul ecran, Alina Eremia a fost jurat la „Next Star”, emisiunea difuzată de Antena 1, iar apoi a făcut parte din juriul de la „One True Singer”, concursul de talente produs de Global și difuzat de HBO Max.

Ce urmează pentru artistă în ce privește televiziunea? „În etapa aceasta, online-ul a acaparat tot, este platforma pe care comunic cel mai mult și unde expun tot ce fac , muzica pe care o lansez. Mi-ar plăcea să revin într-un proiect TV cu care să mă identific. Cred că generația nouă caută să rezoneze cu un model, un concept, un mesaj și e un gap din punctul acesta de vedere, ceva care să vorbească pe limba lor și să le capteze atenția. Dar sunt convinsă că o să apară ceva care să umple golul acesta”, ne declara artista cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Alina-EremiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 29

În același timp, Alina ne-a dat detalii și despre o evenutală participare a ei în formatul „Asia Express”, împreună cu Edi Barbu, iubitul ei. „Asia Express este un subiect de discuție în grupul meu de prieteni. Se roagă insistent să merg, evident însoțită de Edi, spunând că dinamica dintre noi ar fi pentru deliciul publicului. Mă tentează ideea să-mi testez limitele. Cred că ar fi foarte fun, dar mereu am ezitat din cauza programului. Dar cine știe, pe viitor…”, ne-a mai spus în același interviu amintit mai sus Alina Eremia.

alina-eremia-si-edi-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 29

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton