Homepage  / Vedete româneşti

Alina Eremia, imagini din vacanța de vis din Maldive. Cum s-a fotografiat alături de iubitul ei

Alina Eremia, imagini din vacanța de vis din Maldive. Cum s-a fotografiat alături de iubitul ei
9

de Roxana Mirea,

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, se află într-o vacanță de vis, în Maldive. Artista a publicat o serie de imagini spectaculoase pe Instagram, în care apare în costum de baie. În plus, ea nu a omis să le arate urmăritorilor ei unde s-au cazat.

Alina Eremia, vacanță de vis în Maldive cu iubitul ei

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță de vis în Maldive.

Am aterizat în paradis. Doamne, nu mă satur. E a treia oară când vin și nu mă satur”, a spus artista, pe Instagram, în timp ce filma priveliștea.

De asemenea, Alina Eremia le-a arătat fanilor ei și resortul unde s-au cazat ea și iubitul ei. „Casa noastră pentru următoarele zile”, a scris ea în dreptul filmulețului în care le-a făcut fanilor ei turul „casei”.

După ce s-au instalat, artista și iubitul ei au mers pe plajă pentru a se bucura de soare și de peisajele de vis din Maldive. Alina Eremia a postat și câteva imagini cu ea în costum de baie. Alina a optat pentru un costum de baie minuscul, din două piese, în nunanță roz pastel.

Nu doar internauții au fost de părere că imaginile Alinei sunt sexy, dar și mama ei. Cântăreața a publicat la Story o captură de ecran cu mesajul pe care i l-a trimis mama sa.

Asta e hooot”, a fost mesajul pe care Alina l-a primit de la mama ei, în legătură cu poza în costum de baie.

Alina Eremia, imagini spectaculoase din vacanță

În această dimineață, Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au bucurat de un mic dejun regesc. Cei doi au servit prima masă a zilei la piscină. De data aceasta, artista a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, dar cu decupaje.

Cert este că Alina Eremia și Edi Barbu se bucură din plin de vacanța lor în Maldive. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și s-au întâlnit la sala de sport. Chiar dacă se iubesc ca în prima zi sau chiar mai mult, nu au planuri de nuntă, încă.

alina-eremia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La nivel personal, sunt o femeie fericita si norocoasa ca am un partener care ma sustine. Nu simțim nicio presiune vizavi de subiectul acesta (n.r. nuntă). Nu cred că un act schimbă iubirea, iar până la urmă, e ingredientul esențial. Vă anunțăm când o să fie o schimbare de status”, ne-a spus Alina în vara anului trecut.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton