; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia  (2)

Alina Eremia va participa la „Dansează printre vise”, la Antena 1

04 September 2014

Își dorește să se autodepășească și este convinsă că asta se va întâmpla în cadrul show-ului care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1. Alina Eremia va participa la „Dansează printre vise'.

Alina Eremia  (2)

„De multă vreme îmi doresc să se ivească o astfel de ocazie. De-a lungul timpului am tot urmărit emisiunile de profil care au sădit în mine dorința de a-mi testa aptitudinile. Ambiție și pasiune există, factori care sper că mă vor propulsa cât mai departe în concurs', a declarat Alina.

Nerăbdătoare să înceapă antrenamentele cu coregraful din cadrul show-ului, Alina e cu ochii pe dansatorii ei.

„Învăț tot felul de mișcări de la ei', recunoaște artista, care a și intensificat antrenamentele la sală pentru a avea o condiție fizică foarte bună. „Sunt atentă la alimentație, ca și până acum, pentru că de ceva timp am optat pentru un stil de viață cât mai sănătos', a mai dezvăluit frumoasa cântăreață.

Alina vrea să dea randament maxim pe ringul de dans, acolo unde știe că nivelul competiției va fi unul foarte dur, și este speriată doar de eventualele accidentări.

„O coregrafie presupune un program riguros de antrenamente, unde se pot întâmpla accidente, iar efortul fizic este uneori mai mare decât poți duce. Vreau să exclud însă din start varianta asta', a mai declarat Alina.

În această toamnă, în juriul „Dansează printre vise' (de la Antena 1) îi vom vedea pe Mihai Petre, Jojo şi Igor Munteanu (coregraf din Republica Moldova). Emisiunea va fi difuzată duminica și va avea doar ediții live.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare