; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia Savva Freeman Entertainment

Alina Eremia are rolul principal în animația „Savva: Inimă de războinic”

24 November 2015

Din 11 decembrie, Alina Eremia îşi va împrumuta vocea personajului principal din ,,Savva: Inimă de războinic', care în versiunea originală a animaţiei este dublat de Milla Jovovich.

[Not a valid template]

,,Mi-a fost propus rolul lui Savva, personajul principal din animaţia cu acelaşi nume. De această dată o să interpretez un personaj masculin. Este o provocare mai mare, însă nu este imposibil. Îmi plac provocările şi atunci capăt convingerea că o să iasă totul foarte bine. Ideea filmului este una minunată şi anume că o responsabilitate atât de mare, cea de a salva un sat întreg, a fost pusă pe umerii unui băieţel de 9 ani, pe care am ocazia să-l interpretez.', declară Alina Eremia despre personajul dublat în animaţia ,,Savva: Inimă de războinic' .

Savva este un tânăr foarte curajos şi curios care locuieşte într-un sat aflat până nu demult sub protecţia magică a lupilor albi. Atunci când familia şi prietenii săi sunt capturaţi de o haită de hiene, Savva îşi asumă misiunea de a-l găsi pe singurul vrăjitor care l-ar putea ajuta să-şi elibereze satul. Cu o voinţă uriaşă şi multă încredere în propriile forţe, băiatul porneşte în cea mai importantă călătorie a sa, în care va lega prietenii trainice, va înfrunta o întreagă armată de creaturi fioroase şi va descoperi că puterea unui erou porneşte dintr-o inimă curată.

Din 11 decembrie la cinema, animaţia 3D ,,Savva: Inimă de războinic' aduce o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine – rău, care îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi amuzanţi, umor şi culoare.

Puteți vedea trailer-ul aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare