; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia

Alina Eremia, adevărul despre viitorul alături de partenerul ei: „A fost o perioadă care ne-a testat”| EXCLUSIV

14 June 2021

Alina Eremia a avut parte de câteva evenimente importante în ultimele luni. Artista a lansat recent un nou album și la scurt timp a plecat alături de partenerul ei în vacanță. 

Alina Eremia mărturisește că perioada pandemiei a fost un test pentru ea din toate punctele de vedere:

A fost o perioadă care ne-a testat din toate punctele de vedere. Pandemia a pus pe hold o lume întreagă, afectând multe domenii printre care și sectorul artistic. S-a sistat toată activitatea, mulți oameni rămânând fără job. Dorul de scenă și de public a fost și este imens. Ce m-a montat a fost familia, relația , muzica, prietenii și credința în Dumnezeu', ne-a mărturisit artista. 

Cu toate acestea, Alina Eremia se consideră o femeie împlinită la nivel personal și se bucură de succesul din cariera sa:

„La nivel personal, sunt o femeie fericita si norocoasa ca am un partener care ma sustine'

 Vezi galeria foto >

Ce crede Alina Eremia despre căsătorie

Alina Eremia formează un cuplu de 6 ani cu Edi Barbu, alături de care și-a găsit liniștea și împlinirea. Însă atunci când a venit vorba despre nuntă, artista ne-a dezvăluit că acest eveniment nu se află momentan în  planurile sale de viitor:

Nu simțim nicio presiune vizavi de subiectul acesta. Nu cred că un act schimbă iubirea , iar până la urmă, e ingredientul esențial. Vă anunțăm când o să fie o schimbare de status', a concluzionat Alina Eremia. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare