; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ae sticla youtube thumbnail

Alina Eremia a lansat piesa„De sticlă”, al cărei videoclip a fost filmat în Palatul Cesianu – Racoviţă

27 March 2019

„De sticlă', cea mai recentă piesă pe care Alina Eremia o lansează astăzi, spune povestea unei iubiri intense în care vulnerabilitatea este o armă cu două tăișuri. Artista declară că a muncit foarte mult pentru acest single, pe care îl anunță a fi primul dintr-o serie pregătită pentru acest an.

„De sticlă' link YouTube:


 

Videoclipul întregește povestea cu imagini foarte frumoase, începând cu cele filmate în Palatul Cesianu – Racoviţă din București și continuând cu alte două locații în stil modern, realizând un contrast puternic între atmosfera de secol al XIX-lea și timpurile prezente. De asemenea, la filmarea videoclipului s-au realizat și efecte speciale pentru secvențele cu sticla spartă.

 

În ultimul timp am reușit să petrec foarte timp în studio așa cum mi-am propus, am scris multe piese și mă bucur că, în sfârșit, puteți asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans),  cu Marco și Seba și este ca un closure, în urma unei relații care te-a consumat,  în care unul a iubit mai intens ca celălalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticlă), iar celălalt a subapreciat-o, nu a știut să o protejeze. Videoclipul regizat de NGM Creative amplifică mesajul și surprinde metafora din spatele versurilor. Să nu vă fie frică să aveți o inimă de sticlă, pentru că iubirea sinceră repară orice! Enjoy!', dezvăluie Alina câteva idei transpuse în emoția piesei și a conceperii scenariului pentru videoclip.

 

Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața', iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or Without You', urmat de piesa „Tu ești vara mea', care s-a auzit la radiourile din toata țara. De asemenea, piesele „Cum se face', „Când luminile se sting' și „Dulce amar' au rămas de referință. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă'. Cântăreață, compozitoare și actriță, Alina Eremia este combinația perfectă de artist. Mereu în fruntea clasamentelor și cu o dorință de a se reinventa ieșită din comun, artista a reușit să aibă în jurul ei o comunitate de fani care o susțin și o iubesc neîncetat.

 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare