; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia a lansat un nou single, “NaNaNa”

Alina Eremia a lansat un nou single, “NaNaNa”

19 May 2017

Alina Eremia a lansat, zilele acestea, o nouă piesă, NaNaNa', la care a filmat și un videoclip, în care și-a etalat calitățile de dansatoare.

Mi-a plăcut la nebunie de la prima audiție. A fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa are vibe de vară și îndeamnă la dans, așa că am decis ca videoclipul să se axeze pe o coregrafie', a spus artista.

Sub îndrumarea coregrafului Mădălin Farc, Alina a reușit să surprindă cu o apariție cameleonică și cu un dans urban fusion.

„Mădălin este un dansator şi un coregraf excepţional. Când mi-a prezentat coregrafia am fost încântată şi provocată în acelaşi timp să îmi depăşesc limitele. Mi-a insuflat încrederea de care aveam nevoie, a avut răbdare să îmi explice pas cu pas dansul. Mă bucur tare mult că am colaborat cu el şi rezultatul este pe placul amândurora', a declarat cântăreaţa în vârstă de 23 de ani. 

Pentru ca totul să fie perfect, artista a repetat mai bine de 20 de ore.

Coregrafia am construit-o alături de asistenta mea, Iulia Radu, utilizând o combinaţie de mişcări şi stiluri, sau cum îl mai numim noi în lumea dansului: urban fusion. Practic este un mix de stiluri de dans puse la un loc pentru a crea efectul caracterului', a spus Mădălin Farc.

Pentru filmări au fost folosite 4 kilograme de glitter. Asta a făcut ca apariţia Alinei Eremia să fie una strălucitoare la propriu. Cireaşa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. A fost un look de care am scăpat cu greu', a precizat jurata emisiunii „Next Star' de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare