; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia a filmat primul clip din cariera

FOTO| Alina Eremia a filmat primul clip din cariera solo

13 June 2013

Alina Eremia, interpreta Ioanei din serialul “Pariu cu viaţa” şi membră a trupei LaLa Band, a filmat marţi primul videoclip din cariera solo, pentru piesa Tu eşti vara mea'.

Filmările au avut loc la Gura Portiţei şi au durat o zi întreagă.

Locaţia a fost mai frumoasă decât mi-am închipuit, sunt convinsă că vor fi nişte cadre spectaculoase în clip. Deşi se anunţaseră furtuni şi ploi, am avut parte de o vreme superbă, cu mult soare', a spus Alina.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul şi coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov.

dsc_0139

Picture 1 of 19

A fost prima colaborare cu Iulian, însă a decurs atât de bine încât îmi doresc să lucrăm împreună şi la următorul videoclip. Ţinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos în evidenţă trăsăturile, totul pentru un look natural, de vară', a explicat tânăra.

Alina a jucat în clip rolul unei fete îndrăgostite, iar partenerul său a fost fotomodelul Mario Popescu.

Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care ştiu să îşi trăiască viaţa la maximum, ştiu să se bucure de libertate, vară, soare, dar şi de momentele frumoase dintre ei', a explicat Alina.

Până la lansarea videoclipului, puteţi asculta aici piesa ALINA – Tu eşti vara mea':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare