; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Chivulescu si Bogdan Albulescu

Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu au primit roluri în “O nouă viaţă”

12 December 2013

“O nouă viaţă”, prima telenovelă muzicală românească, îi readuce pe micile ecrane, la Acasă, într-o poveste ce derivă din serialul “Pariu cu viaţa”, pe Alina Chivulescu (Îngeri pierduţi', Iubire şi onoare', Aniela', Las Fierbinţi') şi Bogdan Albulescu (“State de România”, “Aniela”, “Regina”).

[Not a valid template]

Cei doi actori vor juca rolurile unor persoane malefice şi dornice de răzbunare.

Alina Chivulescu se află la prima întâlnire cu un rol negativ. Ea va fi Amalia, o femeie frumoasă şi bogată, manager şi impresar muzical de succes şi totodata partenera lui Filip în planul lui de răzbunare.

Este un rol negativ foarte frumos scris. Este o profesionistă, de aceea drumul către razbunare este mai uşor. Amalia m-a captivat prin faptul că este o femeie deşteaptă, care reuşeşte să ajunga acolo unde îşi propune. Eu mi-am apărat personajul cât am putut de mult şi sper ca oamenii să-l accepte', dezvăluie Alina Chivulescu.

Bogdan Albulescu îl interpretează pe Filip, un bărbat şarmant, de meserie avocat, foarte inteligent şi ambiţios. Ceea ce îl animă în viaţă este răzbunarea:

Filip este diferit de tot ce am jucat înainte. Nu e rău pur şi simplu, ci are motivaţiile lui. Vrea să se răzbune pe cei care au făcut rău familiei sale şi sunt vreo 4-5 ţinte cărora le doreşte moartea şi nu o moarte simplă. Ştie că face lucruri rele, dar nu-i pasă. Ca orice om rău, într-un fel se poartă cu familia şi într-un altul cu cei pe care îi urăşte. E foarte important să înveţi să-ţi iubeşti personajul şi să-l înţelegi. Nimeni nu e complet bun sau complet rău şi cred că de aici rezultă complexitatea caracterului', povesteşte Bogdan Albulescu.

Citeşte şi:

Serialul Pariu cu viaţa' continuă sub alt nume

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase joacă din nou împreună în O nouă viaţă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare