Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan, noi imagini cu burtica de gravidă. Vedeta urmează să-și tatueze pe corp numele copilului

Alina Ceușan, noi imagini cu burtica de gravidă. Vedeta urmează să-și tatueze pe corp numele copilului
10

de Cristina Țapu,

Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, traversează o perioadă foarte fericită. Creatoarea de conținut este însărcinată pentru a doua oară și în doar patru luni își va ține copilul în brațe. Alina a distribuit noi imagini pe pagina personală de Instagram, în care și-a expus burtica de gravidă.

Alina Ceușan, noi imagini cu burtica de gravidă

Pe contul personal de Instagram, Alina a distribuit mai multe imagini în care apare purtând o ținută provocatoare. Imaginile au fost realizate în timp ce se afla în vacanță în Tunisia, alături de prietena sa cea mai bună Carmen Grebenișan, însă abia acum au fost distribuite pentru fani.

alina ceusan 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Deși mulți dintre fani i-au adresat complimente și i-au urat să aibă o sarcină ușoară, au existat și voci care au criticat-o pentru vestimentația aleasă. „Ținuta este de Doamne ferește!”, „Acum toate o copiați pe Rihanna”, au fost doar două dintre reacțiile internauților.

Alina Ceușan a împărtășit că, deși primul trimestru a fost mai dificil în comparație cu prima sarcină, acum se simte mult mai relaxată și pregătită pentru viitoarele provocări.

În plus, influencerița a dezvăluit că a aflat sexul bebelușului, dar a decis împreună cu partenerul său să păstreze această informație în secret, preferând să mențină suspansul și să împărtășească vestea atunci când vor considera că este timpul potrivit.

Alina Ceușan dorește să-și tatueze pe corp numele celui de-al doilea copil

Dat fiind că Alina Ceușan are deja un tatuaj cu numele primului copil pe piciorul stâng, planifică să-și tatueze și numele celui de-al doilea copil pe piciorul drept. Cu toate acestea, influencerița și soțul ei, Raul Țișa, încă nu au decis asupra numelui bebelușului.

Alina Ceusan este insarcinata pentru a doua oara  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

„Lucrurile vin de la sine atunci când ai primul copil. Te descurci încă din prima clipă foarte bine. Și mama se naște cu primul copil. Cu Rock prima dată a stat mama mea, prima lună. S-a mutat la noi, după care m-a ajutat foarte mult mama soacră. Când avea Rock 2 luni, eu am început să lucrez. L-am adus cu mine la shootinguri. Eram peste tot împreună cu el, dar am avut suport din partea bunicilor, după care abia la 8 luni am avut bonă filipineză pentru o perioada. (…) Pe piciorul stâng am numele lui Rock, iar pe dreptul urmează cel de-al doilea. Nu avem nici nume. Vom vedea, dar nu avem nume încă. La Rock, numele a venit târziu, prin luna a șaptea sau a opta. Îi venise ideea lui Raul. Nu ne străduim prea tare nici de data aceasta, pentru că știm că o să vină semne”, a povestit Alina Ceaușan, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Alina Ceușan și Raul Țișa sunt considerați unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi au decis să-și unească destinele în 2019 și au împreună un băiețel pe nume Rock, care s-a născut în 2020. Recent, influencerița a făcut public prin intermediul unui videoclip că va deveni mămică pentru a doua oară.

Sursă foto: Instagram Alina Ceușan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton