Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan, motivul pentru care și-a numit fiica „Perla”. Cum este acum relația dintre ea și soțul ei. „Suntem haos”

Alina Ceușan, motivul pentru care și-a numit fiica „Perla”. Cum este acum relația dintre ea și soțul ei. „Suntem haos”
10

de Redactia Tvmania

Alina Ceușan a născut pe 8 august o fetiță de nota zece. Creatoarea de conținut și prezentatoarea Pro TV a făcut publice mai multe imagini cu chipul fetiței și a dezvăluit numele inedit pe care l-a ales pentru micuță: Perla. Totuși, aceasta nu a fost prim variantă de nume. Alina Ceușan a luat această decizie doar după ce și-a văzut fetița. În plus, ea a povestit cum este acum relația dintre ea și soțul ei.

Alina Ceușan, despre numele ales pentru fiica ei 

Creatoarea de conținut și soțul ei au optat pentru un nume unic și cu o semnificație deosebită, care i-a impresionat pe fani. Cei doi au decis să își numească fiica Perla. Alina Ceușan a dezvăluit că avea alte opțiuni de nume pentru fiica ei, însă s-a răzgandit atunci când a văzut-o. 

Încă de când Rock avea patru luni, aveam o altă opțiune de nume, în momentul în care eram însărcinată cu Rock și nu știam dacă e băiat sau fată aveam o altă opțiune de nume, deci sunt două opțiuni pe care nu le-am folosit pentru ea. Perla a venit într-un ultim moment. Singura Perla pe care o mai știu este soția chitaristului de la Guns n Roses, pe care am întâlnit-o acum vreo 10 – 12 ani în Ibiza la un party și mi-a plăcut super mult de ea. Am zis că trebuie să îi văd fățuca ca să știu ce i se potrivește. Este un nume de origine spaniolă și Perla, într-un mod sau altul, a fost concepută cât timp eram în Tenerife. (…) Când i-am văzut fățuca asta mică, mi s-a părut că i se potrivește mult mai bine Perla decât celelalte opțiuni pe care le aveam”, a povestit Alina Ceușan, pe Instagram. 

Alina Ceușan, despre numele ales pentru fiica ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Relația dintre Alina Ceușan și Raul Tișa după nașterea Perlei 

Alina Ceușan și Raul Tișa sunt căsătoriți de peste 5 ani și mai au un fiu care poartă numele Rock. Raul Tișa și Alina Ceușan s-au întâlnit pentru prima dată în salonul de coafură pe care Raul îl deține, iar relația lor a evoluat rapid, cei doi devenind un cuplu la puțin timp de la prima întâlnire. Alina Ceușan a povestit cum este relația lor acum, după ce fiica lor a venit pe lume.  

Suntem haos. Nu pot să zic că avem timp pentru noi pentru că ne ocupăm foarte mult de copii. Sperăm să reușim să plecăm tot în formulă completă într-o minivacanță la munte, după care într-o vacanță spurtă într-o destinație exotică, undeva frumos ca să ne relaxăm. Nu am avut timp de date-uri, de ieșiri la film, de chestii de genul ăsta. Una peste alta, Raul este îndrăgostit de Perla. O vede doar seara, ceea ce înseamnă că îi este și foarte dor de ea”, a povestit vedeta. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton