; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina ceusan

Alina Ceușan, fosta concurentă de la „Asia Express”, a oferit primele declarații despre botezul fiului ei

06 November 2020

În luna septembrie, pe data de 15, Alina Ceușan, fosta concurentă de la „Asia Express' (Antena 1), a devenit pentru prima dată mamă.

Deși traversăm o perioadă dificilă, Alina se gândește să își creștineze totuși fiul, însă nu are în plan nicio petrecere cu fast. Prin intermediul unei conferințe video în cadrul emisiunii „Showbiz Report' de pe Antena Stars, Alina Ceușan a oferit o serie de detalii despre botezul lui Rock și locația în care va avea loc evenimentul. 

„Pentru botez m-am gândit la un eveniment intim, foarte intim, în familie. Vom fi doar eu, Raul, nașii, părinții și frații. Am vrut să-l facem în aprilie, dar am zis că este foarte târziu. Voiam să facem ceva asemănător cu ceea ce am făcut la cununia noastră civilă, tot restrâns, acasă, pe terasa noastră, însă momentan nu ne-am hotărât.'

Alina a spus că botezul va avea loc în curând și că vor fi prezenți apropiații, având în vedere evoluția pandemiei în țara noastră și restricțiile impuse.

 „Cel mai probabil o să-l facem acum, destul de repede pentru că au trecut cele șase săptămâni. Încă este o discuție, dar eu sunt de părere că botezul este făcut pentru a binecuvânta copilul, nu trebuie să fie mare tam-tam, mai ales cu legile de față, este potrivit să fim doar în familie. Ne-ar fi plăcut să avem acest eveniment la restaurant, dar o să-l facem acasă, la Cluj.'

Nașa micuțului va fi chiar partenera sa din „Asia Express' și una din prietenele ei cele mai bune, iar nașul logodnicul acesteia:

 „Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept', a declarat Carmen Grebenișan într-un interviu pentru revista Viva.

Alina Ceușan formează un cuplu cu Raul Tișa. Cei doi sunt împreună de 8 ani și s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a avut loc pe 8 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie, la Castelul Banffy, Alina și Raul având peste 700 de invitați.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare