Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan, despre sezonul 2 din Love Island România și planurile de sărbători. „De Revelion, ne întoarcem”. EXCLUSIV

Alina Ceușan, despre sezonul 2 din Love Island România și planurile de sărbători. „De Revelion, ne întoarcem”. EXCLUSIV
26

de Roxana Mirea,

Alina Ceușan, care a câștigat premiul pentru „Cel mai vizibil influencer la TV”, la Premiile TVmania 2023, s-a descurcat minunat în rolul de prezentatoare TV și de-abia așteaptă să revină în această ipostază. Vedeta ne-a dezvăluit că pregătirile pentru sezonul 2 din „Love Island România” sunt în toi, castingul fiind deschis. Într-un interviu pentru TVmania, Alina Ceușan ne-a vorbit despre experiența de a prezenta un show TV, dar și despre cât de important a fost pentru ea că a putut să plece cu familia la filmări, în Tenerife. Pe de altă parte, aceasta a fost deschisă și a împărtășit planurile pe care ea și soțul ei le au de sărbători. Iată unde o va prinde Revelionul pe Alina Ceușan.  

Alina Ceușan, despre „Love Island România”, sezonul 2 

Cum a fost experiența „Love Island România”? 

A fost o experiență superbă pentru noi, începând de la filmări, provocări profesionale noi și a lucra cu o echipă atât de mare, până la faptul că am putut fi alături de Rock în această perioadă, totul a fost super fain. Eu când sunt pe aeroport, pe ducă, mă simt bine, nu știu de ce, dar îmi place. Perlutele noastre au fost cel mai bun casting posibil pentru primul sezon și sunt tare mandră de ei și de cum au făcut față provocărilor, cum s-au deschis în fața noastră. Acasă, dincolo de filmări, am avut parte de o „vacantă prelungită” cum îmi place să îi spun, pentru că tare fain e să te trezești cu cerul ăla albastru intens de Tenerife și palmierul la fereastră… a fost superb. 

finala Love Island RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Fanii pot spera la sezonul 2? 

Casting-ul este deja deschis, așadar vă aștept cu drag dacă vreți să trăiți experiența pe care au trăit-o Anne și Adrian, să vă alăturați echipei de perluțe pentru sezonul 2 „Love Island România”. See you there, lovers! 

Alina Ceușan, fericită să prezinte un show TV 

Ce ți-a plăcut cel mai mult la rolul de prezentatoare tv?  

Noua provocare de a învăța ceva nou, oportunitatea primită, faptul că au încredere în mine să fac asta, faptul că e un proiect nou în care mă pot implica. Îmi place mult echipa și modul de lucru. Să mai zic că e fain că mai suntem și plecați în Tenerife, unde e mereu soare și frumos? Nu mai zic nimic… (râde) 

Cât de important a fost pentru tine că ai putut să pleci cu familia în Tenerife, la filmări?  

M-a bucurat mult această oportunitate, în acest moment din viața asta e super important pentru mine când un proiect vine cu „poți merge cu familia” la pachet. Pentru că focusul meu e și acolo, pe familie și creșterea lui Rock, dincolo de carieră. Când le pot îmbina pe ambele e perfect. Sunt recunoscătoare.  

Alina Ceușan, despre „Love Island România”, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 26

Alina Ceușan, despre planurile de sărbători 

Vin sărbătorile de iarnă. Ce planuri aveți? 

Ca de fiecare dată, acasă de sărbători la Cluj, la socri, la Mureș la ai mei, la bunici, e un tur de forță, dar unu’ foarte frumos… De Revelion, ne întoarcem în Tenerife, ca să înțelegeți cam cât de mult ne-a plăcut!  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton