Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan, despre debutul Love Island România. „Primele episoade sunt așa de warm-up, să ne cunoaștem”. EXCLUSIV

Alina Ceușan, despre debutul Love Island România. „Primele episoade sunt așa de warm-up, să ne cunoaștem”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Cum prognoza meteo anunță în continuare temperaturi ridicate, se pare că toamna aceasta va fi una fierbinte, la propriu și pe Pro TV, unde începe show-ul de dating  „Love Island România”. Filmările au loc în Tenerife, iar prezentatoarea  Alina Ceușan este deja de-a locului...

Cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram, Alina Ceușan (31 de ani)  este cea mai nouă vedetă Pro TV, căci celebra influenceriță va prezenta show-ul de dating „Love Island România”.  Filmările sunt în toi, vor dura două luni, iar noua prezentatoare s-a acomodat deja cu viața din Tenerife.

Mai multe detalii, imediat!

Gata! Au trecut și emoțiile de început, „Love Island România” e deja pe post. Care au fost cele mai mari temeri ale tale apropo de prima ediție?

Sincer, abia așteptam să filmăm turul vilei, să vă facem cunoștință cu concurenții – să începem filmările, mai ales că timing-ul este foarte strâns filmări vs. vizionarea pe Voyo și Pro TV. Eu m-am bucurat că după atâtea luni avem în sfârșit cadrele alea iconice de care vorbim de atâta vreme și abia aștept să le vedeți și voi, primele episoade sunt așa de warm-up, să ne cunoaștem.

Care crezi că sunt punctele forte ale acestui show?

În primul rând, poziționarea pe piață, faptul că e primul reality show de acest gen care îmbină partea de TV cu o aplicație. Faptul că spectatorii pot influența prin aplicația „Love Island România” destinul celor din casă, sau ceea ce se întâmplă în show, e din nou un avantaj – oferă practic acest insight interactiv, dacă vreți, asupra show-ului.

Presupun că te-ai uitat și la edițiile din celelalte țări. Cum crezi că vor primi românii acest format?

Evident, și am și observat faptul că multă lume din România a vizionat deja seria în alte țări – Marea Britanie, SUA – deci avem deja parte și de un public de connoisseurs care primesc cu entuziasm vestea și așteaptă să vadă ce urmează în fiecare episod. Cred că publicul din România se va îndrăgosti la propriu de acest show care e unul foarte savuros, ușor de urmărit, de oriunde ai fi (vezi Voyo).

Dacă formatul ar fi permis, cum crezi că ar fi fost să faci echipă în prezentare cu prietena ta, Carmen Grebenișan?

Mi-ar fi plăcut mult de tot și cred că am fi făcut o echipă bună. Poate trimitem ideea la cei de la formatul internațional și dacă le place ideea venim în sezonul doi cu o propunere. (râde)

Cât de repede te-ai acomodat cu viața din Tenerife? Și cum decurge o zi acolo? Care este programul tău?

Ne-am acomodat rapid, în doar o săptămână am reușit să ne „lipim” de această insulă frumoasă. De dimineața avem ritualurile noastre cu Rock, mersul la grădiniță și așa mai departe, apoi parte din zi este ocupată de filmări și conținutul pentru emisiune – de la hair și makeup, părul de obicei îl pregătim de seară, iar machiajul îl facem direct pe set unde citesc script-ul, până intrăm la filmări. Ne bucurăm de vremea faină, de prezența concurenților și de surprizele pe care cel mai hot show al toamnei le rezervă atât pentru cei de acasă, cât și pentru noi.

Deși soțul și băiețelul tău te însoțesc, ce crezi că îți va lipsi din România pe parcursul celor două luni?

Echipa noastră de zi cu zi, ieșirile cu ei, partea de socializare cu prietenii, munca de la birou și pe teren așa cum era ea în gașca noastră. Raul la fel, când nu e aici, e primul la care mă gândesc. Mă bucur că îl am pe Rock cu mine.

alina-ceusan-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce se va întâmpla cu afacerile tale din România cât timp vei fi plecată?

Noroc că încă merge internetul (râde), că zoom call-urile merg bine la toate brand-urile, ba mai mult văd această plecare ca pe o oportunitate de a vorbi despre colecțiile Spring Summer 2024 pentru toate brand-urile: INFSD, RETRO FUTURE, Mon Petit Jo. La SENSE4Fit, în perioada asta, pregătim cel mai mare summit de sport din România din 2024 și la fel, ne auzim de câte ori este nevoie, în afara orelor de filmări, pe telefon sau pe zoom.

Cred că dacă pandemia ne-a învățat ceva este că toate se pot rezolva la fel de bine și via zoom, chiar dacă întâlnirile face to face nu sunt de domeniul trecutului, cred că trebuie să ne ajutăm de tehnologie, la fel cum și noi ajungem acasă la voi prima dată pe Voyo și apoi pe PRO TV.

Revenind la show-ul de la PRO TV, cât de mult crezi tu în „dragoste la TV”?

Având în vedere că acest show aduce laolaltă probabil cei mai hot și mai frumoși singles din țară, cred că e o oportunitate bună de a găsi pe cineva potrivit. În ce alt context ai, până la urmă, toate femeile single, frumoase, comunicative, deschise la experiențe noi într-un singur loc? Valabil și pentru ei. Love Island România e o experiență unică, la nivel mondial au rezultat peste 30 de cupluri după show, așa că da, cred că se poate găsi dragostea într-un show TV.

Tu și soțul tău aveți un pic de „vechime” într-ale mariajului… care este cheia unei relații de dragoste funcționale?

Sinceritatea, țelul comun, a fi aproape unul de altul chiar și când suntem la distanță. La fel, nu ne culcăm niciodată supărați și încercăm să comunicăm cât de mult posibil toate aspectele vieții. Avem 11 ani de relație și 4 de căsnicie și simt că suntem cumva ca în prima zi… deși am făcut atât de multe lucruri de atunci și am realizat atâtea împreună.

Foto: Pro TV; Instagram

alina-ceusan-si-sotul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton