; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Ceusan

Alina Ceușan, concurenta sezonului 3 a emisiunii „Asia Express”, este însărcinată cu primul copil

11 May 2020

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România și concurentă a sezonului 3 „Asia Express', difuzată pe Antena 1,  a dezvăluit prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instagram faptul că este însărcinată cu primul copil.

În clipul postat pe Instagram, Alina Ceușan a dezvăluit imagini din timpul primelor ecografii, dar și secvențe în care se poate observa burtica de însărcinată și cât de fericită este în această perioadă.


„Suntem curioși și fericiți și încântați de această călătorie', spune Alina în videoclip. „Suntem pregătiți pentru asta? Nu poți niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puțin așa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i așa?'

Finalul clipului dezvăluie și faptul că bebelușul urmează să vină pe lume în luna septembrie a acestui an.

„Baby Tisha. Septembrie 2020. Te așteptăm', mai spune Alina Ceușan în video, precizând că este însărcinată în 22 de săptămâni.

„Avem atât de multe lucruri să îți spunem, să te învățăm și suntem siguri că și tu ai multe lucruri să ne înveți și tu. Se spune că viața este mult mai bună atunci când trăiești într-o stare de recunoștință și așa ne simțim acum, bebelușule. Cu dragoste, mama și tata', se mai aude Alina spunând, în clip apărând și Raul, soțul acesteia.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

To describe the feeling. Press play (View full screen, on IGTV)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on


Alina a participat la „Asia Express' alături de cea mai bună prietenă a sa, Carmen Grebenișan. Cele două au părăsit competiția chiar înainte de semifinală. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare