Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan a născut o fetiță. Primele imagini cu cel mai nou membru al familiei

Alina Ceușan a născut o fetiță. Primele imagini cu cel mai nou membru al familiei
15

de Cristina Țapu,

Alina Ceușan, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, joi, 8 august. Influencerița a anunțat încă de dimineață că se îndreaptă spre maternitate pentru a naște. Vestea nașterii a fost făcută publică, însă, de Andreea Popescu, prietenă apropiată a vedetei.

Alina Ceușan a născut pentru a doua oară

Pe 8 august, Alina Ceușan a născut pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță. Influencerița a mers la maternitate în primele ore ale dimineții, alături de soțul ei, Raul Tișa. Deși a împărtășit pe rețelele de socializare câteva clipuri care o arătau înainte de a intra în sala de operații, Alina nu a distribuit încă imagini cu chipul noului membru al familiei, o fetiță care s-a născut prin cezariană.

alina ceusan copilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Am avut contracții reale de duminică. Iată-l pe Raul, mai stresat decât mine, pentru că mergem la spital. Am făcut toate testele necesare. Ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții, de duminică au început să fie mai puternice și azi noapte la fel. M-am foit destul de mult. Nu îmi vine să cred că o s-o vedem așa de curând, nu îmi vine să cred că se întâmplă”, le-a spus Alina Ceușan fanilor de pe Instagram, cu puțin timp înainte de a naște.

Cea care a făcut publică fericita veste a fost Andreea Popescu, bună prietena a Alinei Ceușan. „Am plâns de bucurie că astăzi s-a născut bebelina Alinei. Vă iubesc, Alina Ceușan”, a scris aceasta în secțiunea InstaStory de pe Instagram.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tița din anul 2019

Cu patru ani în urmă, fosta prezentatoare a devenit mamă pentru prima dată. La acea naștere, influencerița a avut un travaliu de 12 ore și a născut prin cezariană. Alina Ceușan și Raul Tișa sunt căsătoriți de peste 5 ani și mai au un fiu care poartă numele Rock.

Raul Tișa și Alina Ceușan s-au întâlnit pentru prima dată în salonul de coafură pe care Raul îl deține, iar relația lor a evoluat rapid, cei doi devenind un cuplu la puțin timp de la prima întâlnire.

Din 2013, cei doi au fost de nedespărțit, însă abia în 2019 și-au oficializat relația, căsătorindu-se la Castelul Banffy de la Bonțida, unde se desfășoară anual celebrul festival Electric Castle. Raul Tișa este proprietarul unor saloane de înfrumusețare în Cluj-Napoca, hairstylist și dezvoltator imobiliar, cu investiții semnificative în zona Clujului.

Sursă foto: Instagram Alina Ceușan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton