; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

94356708_539351083402097_2239936018423491035_n

Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului ei. Fosta concurentă de la „Asia Express” va naște în toamnă

25 June 2020

Fosta concurentă a sezonului 3 „Asia Express' apare pe coperta lunii iulie a revistei Elle. În exclusivitate pentru aceștia, Alina Ceușan a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

Aceasta a mărturisit că se gândește cu emoție la acele momente și că în toamnă este termenul pentru a-l aduce la viață pe primul ei copil.

„Raul (soțul Alinei n.r), avem un copil, this is real (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel', a spus Alina Ceușan, pentru Elle.

Vloggerița a vorbit și despre noua sa postură, de viitoare mamă.

„Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze?

Sinceră să fiu, abia aștept toată această experiență, de la finalul de sarcină (e iulie, sunt deja în al treilea trimestru, săptămâna 29 spre 30) până la experiența nașterii (sperăm să fie una naturală, dacă totul merge bine) până la primele clipe în care clar o să spun: „Aha, deci tu erai, în tot acest timp!?', a povestit Alina Ceușan pentru publicația anterior menționată.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare