Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan nu se teme să spună „da” noilor provocări. Ce și-ar dori să schimbe la ea. „M-aș transforma ca prin magie”. EXCLUSIV

Alina Ceușan nu se teme să spună „da” noilor provocări. Ce și-ar dori să schimbe la ea. „M-aș transforma ca prin magie”. EXCLUSIV
18

de Roxana Mirea,

Alina Ceușan, care a obținut premiul pentru „Cel mai vizibil influencer la TV”, la Premiile TVmania 2023, este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Ea este căsătorită cu Raul Tișa și au un copil împreună, pe Rock. Pe de altă parte, vedeta spune „da” provocărilor care îi apar în cale, așa că a acceptat cu entuziasm să prezinte emisiunea „Love Island România”, deși nu s-a mai aflat niciodată în această postură.  

Într-un interviu pentru TVmania, Alina Ceușan ne-a dezvăluit care sunt cele mai importante sfaturi pe care le-a primit vreodată, dar și de ce se teme cel mai tare. De asemena, vedeta a spus cu sinceritate ce și-ar dori să schimbe la ea. Iată toate răspunsurile ei în cele care urmează… 

Alina Ceușan, despre cum se relaxează după o zi grea

Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit vreodată de la cineva? 

Să ne bucurăm de viață cât suntem tineri; Să iau sfaturi doar de la cei cu care aș schimba locul. Să fiu o femeie independentă; Să îmi văd de treaba mea, orice ar zice lumea. 

Cum te relaxezi după o zi foarte lungă și dificilă? 

Gătim, mâncăm ce-am gătit și stăm în pat la un film. O baie dacă simt nevoia sau pur și simplu o porție bună de râs cu Rock și Raul.  

Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci? 

Libertatea de a fi mereu alta, mereu altfel. Libertatea creativă și cumva lipsa programului. Deși călătoresc mult, nu am acel program fix care să mă îngrădească, asta îmi place mult de tot. Mă simt liberă creativ! 

Alina Ceușan, la Premiile TVmania 2023 (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

O întâmplare din viața ta pe care nu ai cum s-o uiți niciodat? 

Clișeistic vorbind – căsătoria, nașterea primului copil, primul „bună” spus lui Raul, ultimele cuvinte îndreptate către bunici… dar pentru amuzamentul cititorilor, n-am să uit niciodată cum noi suntem suflete pereche (nr. ea și Raul) pentru că de fiecare dată când ieșim undeva la restaurant ceva se sparge – o sticlă, un pahar, vesela, ceva, undeva acolo în background. Râdem și ciocnim un pahar de vin și ne vedem de ale noastre după scurta intersecție cu destinul. 

Cea mai mare teamă a Alinei Ceușan

Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, care ar fi acel lucru? 

M-aș transforma ca prin magie într-o persoană matinală, funcționez mai bine după ora 11-12 și mi-aș dori din suflet să învăț să iubesc diminețile. Dar na, facem ce putem. 

Care este cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată? 

Decizia de a spune „da” pentru o perioadă noilor provocări. Se spune că viața ți se „deschide” în față pe măsura curajului tău… asta am făcut în ultima vreme și mă bucură rezultatele. 

Alina Ceușan, despre „Love Island România”, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Care este teama ta cea mai mare? 

Ce întrebare de final de interviu! Cred că o teamă ca a oricărui alt om – moartea celor dragi, suferința apropiaților… cam astea ar fi. Restul se rezolvă de la sine dacă suntem bine și sănătoși. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton