Homepage  / Vedete străine

Alina Boz se mărită în noiembrie. Ce știm până acum despre nunta actriței din „Ține-mă de mână”

Alina Boz se mărită în noiembrie. Ce știm până acum despre nunta actriței din „Ține-mă de mână”
8

de Anda Dincă,

Actrița cu origini rusești Alina Boz (25 de ani), care a cucerit telespectatorii din România cu rolurile din producțiile „Furtună de Bosfor”, “Ține-mă de mână” și „Păzește-mă de mine!”, urmează să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, regizorul și afaceristul Umut Evirgen (33 de ani).

Cei doi s-au cuplat în luna iulie, imediat după despărțirea Alinei de compozitorul Mithat Can Özer, cel care i-a fost iubit timp de 4 ani și care ar fi trebuit să-i fie soț, conform presei din Turcia. Umut, la rândul său, e fostul partener al unor actrițe celebre precum Serenay Sarikaya, Tuba Büyüküstün și Melisa Şenolsun.

Conform sabah.com.tr, Umut a cerut-o în căsătorie pe Alina în timpul unei excursii recente la Paris, iar actrița, foarte surprinsă, a răspuns afirmativ. Nunta lor va fi una restrânsă și va avea loc pe 15 noiembrie la un conac de pe malul Bosforului.

Alina Boz se mărită în noiembrieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ceea ce priveste cariera, ultimul proiect tv al Alinei a fost serialul „Bir Peri Masalı” („O poveste cu zâne”), care a fost difuzat anul trecut de postul turcesc Fox. Producția, în care a făcut pereche cu Taro Emir Tekin, nu a avut însă succes la public, fiind anulată după 13 episoade. În prezent, Alina poate fi văzută la Netflix în serialul cu adolescenți „Iubirea. Curs pentru începători” („Așk 101”), alături de Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, protagoniștii serialului de la Kanal D, „Secrete de familie”. De asemenea, ea apare și la Disney+ în comedia “Yilbași” (“Anul nou”), alături de Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman și Boran Kuzum.

Alina s-a născut într-un orășel de lângă Moscova, mama fiind rusoaică, iar tatăl un imigrant turc din Bulgaria. Ea s-a mutat cu familia la Istanbul la vârsta de șapte ani, a învățat limba turcă și a urmat școala primară. După ce a terminat Liceul de Aviatie Gökjet Havacılık, a absolvit Universitatea Kadir Has, Departamentul de Teatru. A debutat în televiziune în 2013 cu un rol în serialul “Cesur Hemşire”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton