Homepage  / Vedete străine

Alina Boz s-a despărțit de cel care trebuia să-i fie soț. Cu cine s-a cuplat acum actrița

Alina Boz s-a despărțit de cel care trebuia să-i fie soț. Cu cine s-a cuplat acum actrița
5

de Anda Dincă,

Actrița cu origini rusești Alina Boz, pe care o știți din serialele „Furtună pe Bosfor”, „Ține-mă de mână”, „Păzește-mă de mine!” și producția Netflix „Iubirea. Curs pentru începători” („Așk 101”), s-a despărțit de iubitul ei, compozitorul Mithat Can Özer, după o relație de 4 ani, anunță sabah.com.tr. Tabloidele turcești scriau în luna aprilie a acestui an că cei doi urmau să se căsătorească în momentul în care el va obține cetățenia portugheză, însă lucrurile au luat o altă întorsătură.

Alina Boz i-a spus „Adio” lui Mithat Can Özer și are-acum un nou iubit

Nu doar că Mithat (41 de ani) și Alina (25 de ani) au pus punct relației lor, dar frumoasa actriță și-a găsit imediat fericirea în brațele altui bărbat, regizorul turc Umut Evirgen (33 de ani), fostul partener al unor actrițe celebre în Turcia precum Serenay Sarikaya, Tuba Büyüküstün și Melisa Şenolsun.

Alina Boz s-a despărțit de cel care trebuia să-i fie soțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cei doi și-au petrecut vacanța în Grecia și au confirmat că formează un cuplu urcând pe Instagram o poză în care par foarte fericiți. Nici Mithat (care este fiul unei cunoscute cântărețe, Sezen Aksu), nici Alina nu au făcut vreo declarație cu privire la despărțirea lor, însă gurile rele spun că de vină ar fi fost călătoriile mult prea dese pe care bărbatul le făcea la Lisabona, locul unde își achiziționase o casă în valoare de 800.000 de euro pentru a înlesni procesul de primire a cetățeniei.

Relația dintre Alina și Umut, care are faimă de mare cuceritor, pare a fi însă una solidă, regizorul declarând unor apropiați: „De data aceasta trăiesc ceva diferit, intențiile mele sunt foarte serioase”.

Alina Boz a jucat în „O poveste cu zâne”

Ultimul proiect tv al Alinei este „Bir Peri Masalı” („O poveste cu zâne”). Serialul a avut doar 13 episoade și a fost difuzat anul trecut de postul Fox, din distribuția sa făcând parte și Hazal Filiz Küçükköse („Dragoste infinită”). Serialul a avut premiera și pe micile noastre ecrane, la Happy Channel, în luna mai.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton