Homepage  / Vedete străine

Alina Boz s-a căsătorit. Cum a arătat actrița în rochie de mireasă

Alina Boz s-a căsătorit. Cum a arătat actrița în rochie de mireasă
6

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță cu origini rusești Alina Boz (25 de ani), pe care o știți din serialele „Furtună de Bosfor”, „Ține-mă de mână” și „Păzește-mă de mine!”, s-a căsătorit pe 2 decembrie cu iubitul ei, regizorul și afaceristul Umut Evirgen (33 de ani).

Alina Boz s-a căsătorit

Cei doi sunt împreună oficial din luna iulie a acestui an, însă tabloidele turcești au scris că Umut o dorea de mult pe Alina Boz și imediat ce aceasta s-a despărțit de compozitorul Mithat Can Özer, cel care i-a fost iubit timp de 4 ani, Umut a început să o curteze, potrivit anunță milliyet.com.tr. Alina s-a îndrăgostit iremediabil de aceasta, iar în toamna a venit și cererea în căsătorie, unde altundeva decât în romanticul Paris. Alina nu este prima vedeta cucerită de Umut, în trecut acesta s-a mai iubit și cu alte actrițe precum Serenay Sarikaya, Tuba Büyüküstün și Melisa Şenolsun.

Nunta celor doi a avut loc la bordul unui vas de lux, pe Bosfor, iar alături le-a fost membri ai familiei, prieteni apropiați, dar și nume cunoscute precum Kıvanç Tatlıtuğ, Bașak Dizer Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Birkan Sokullu, Bensu Soral, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Tolga Sarıtaș, Hazal Kaya, Ali Atay, Berrak Tüzünataç.

alina-boz-imagini-de-la-nunta-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fericita mireasă a purtat o rochie creație Vivienne Westwood, Umut Evirgen s-a îmbrăcat cu un smoking făcut la comandă, iar invitații s-au delectat cu preparatele lui Chef Somer Sivrioğlu. După cununia civilă care a avut loc pe vas, mirii și cei 90 de nuntași aleși pe sprânceană au continuat petrecerea la clubul deținut de Umut, La Boom.

Anul acesta Alina nu a mai fost implicată în niciun proiect. Ultimul serial în care a jucat a fost serialul „Bir Peri Masalı” („O poveste cu zâne”), care a fost difuzat anul trecut de postul turcesc Fox. Producția, în care a făcut pereche cu Taro Emir Tekin, nu a avut însă succes la public, fiind anulată după 13 episoade. În prezent, Alina poate fi văzută la Netflix în serialul cu adolescenți „Iubirea. Curs pentru începători” („Așk 101”), alături de Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, protagoniștii serialului de la Kanal D, „Secrete de familie”. De asemenea, ea apare și la Disney+ în comedia “Yilbași” (“Anul nou”), alături de Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman și Boran Kuzum.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton