Homepage  / Vedete româneşti

Alice Peneacă a născut! A devenit mamă pentru prima dată. Prima imagine cu bebelușa

Alice Peneacă a născut! A devenit mamă pentru prima dată. Prima imagine cu bebelușa
7

de Redactia Tvmania

Alice Peneacă a născut. Modelul și omul de afaceri, Dragoș Caliminte, sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinții unei fetițe superbe. Alice a publicat deja primele imagini cu micuța, pe Instagram.

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alice Peneacă a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 31 de ani. Vedeta i-a anunțat pe fanii ei, în urmă cu două zile, printr-un Instastory, că fiica ei a venit pe lume. Mai mult, proaspăta mămică a publicat și prima imagine cu micuța, pe care a surprins-o într-o ipostază amuzantă. Chiar dacă nu a vrut deocamdată să îi arate chipul, fanii s-au bucurat foarte tare și imaginea s-a viralizat imediat, adunând multe like-uri.

Alice Peneaca si DragosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fotomodelul trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și radiază de fericire de când în viața ei a apărut Dragoș Caliminte. Cei doi formează un cuplu de un an, iar la începutul acestui an vedeta a anunțat că este însărcinată. Dragoș și Alice sunt extrem de îndrăgostiți după cum se poate observa și din pozele pe care ei le publică în mediul online. Vedeta a mărturisit că între ei a fost dragoste la prima vedere. S-au întâlnit la un festival de muzică, la scurt timp s-au mutat împreună și au hotărât să -și întemeieze rapid o familie.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, dragoste la prima vedere

„Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci suntem împreună. Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa! Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună. Deci, cred că 100% a fost dragoste la prima vedere. Ne-am decis să devenim părinți destul de repede! Pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri”, a declarat Alice Peneacă pentru click.ro.

La rândul său, Dragoș Caliminte și-a completat iubita: „Ce m-a atras la ea? Primul moment în care am ținut-o în brațe m-a atras cel mai mult la ea! A fost, așa, o conexiune superspecială și sinceră, mi s-a părut incredibil de frumos!”.

Alice Peneacă a amenajat provizoriu camera bebelușei

Actrița a amenajat provizoriu camera bebelușei, pentru că în septembrie ei se vor muta în casă nouă.

„Am aranjat provizoriu camera bebelușului, încă nu este gata. În luna septembrie ne vom muta în apartamentul nostru nou, așa că suntem în amenajări încă, și abia atunci va avea camera ei, așa cum ne dorim”, a mai declarat pentru Click proaspăta mămică.

Alice Peneacă a divorțat de Bobby Păunescu în 2018

Alice Peneacă a fost căsătorită cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Povestea de iubire dintre Bobby și Alice s-a sfârșit discret, așa cum a și început. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013 într-o ceremonie discretă, fără prea mare tam-tam, doar în fața rudelor și a prietenilor apropiați. Însă, lucrurile se pare că nu au mers așa cum au plănuit și trei ani mai târziu, în decembrie 2018, aceștia au divorțat. De atunci, Alice Peneacă a stat mai mult peste Ocean și s-a concentrat pe cariera ei, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune. Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine” , a declarat Alice Peneacă, la scurt timp după divorț.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton