; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alice Iacobescu a primit un mărţişor surpriză de la fiul ei

01 March 2013

Ziua de muncă părea una normală pentru Alice Iacobescu până când un invitat surpriză s-a așezat lângă ea, la pupitrul știrilor Digi24. Vlad, fiul ei în vârstă de 3 ani, și-a rugat tatăl să îl aducă să vadă unde muncește mami și, pentru că a auzit că de 1 martie se oferă mărțișoare mamelor, a vrut să fie sigur că este primul care îi oferă unul mamei lui.

Băieţelul meu, Vlad, e tare curios: cum de mă vede el la televizor când eu sunt la serviciu? Cum s-ar putea vedea şi el la televizor? Tatăl lui a vrut să îmi facă o surpriză și l-a adus să vadă studiourile, convins că va fi o surpriză placută. Surpriza a fost și mai mare si mai plăcută când Vlăduţ a scos din  buzunar un mărțișor și mi-a spus că l-a luat special pentru mine. Mi-au dat lacrimile de bucurie', a povestit Alice.

Cei doi au profitat și au imortalizat momentul iar Vlad a fost răsfățat de întreaga redacție.

Vlad nu a scăpat însă neobservat și toată lumea l-a salutat, i-a oferit jucării…Mi-a mărturisit că e frumos la mine la muncă și că mai vine', a mai spus Alice.

Alice Iacobescu poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17.00, la Digi24, televiziunea de știri care împlinește un an de emisie pe 1 martie, prilej cu care Cosmin Prelipceanu va fi moderatorul unui maraton jurnalistic de 11 ore.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare