; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

H Vampires   Photo credit Ross Halfin

Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România

16 May 2016

The Hollywood Vampires, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith), va fi în premieră în România, pe 6 iunie la Romexpo.

H Vampires - Photo credit Ross Halfin

În așteptarea superconcertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj către publicul din România pe care îl puteți vedea în link-ul de mai jos:

Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil.

Alice Cooper este și cel care a dat numele grupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor 70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

The Hollywood Vampires afis

În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Foto: Ross Halfin

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare