Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alfonso Herrera va juca în serialul „Ozark” (Netflix). Ce actori se mai alătură distribuției în sezonul 4

Alfonso Herrera va juca în serialul „Ozark” (Netflix). Ce actori se mai alătură distribuției în sezonul 4

de Redactia Tvmania

Platforma de streaming Netflix a anunțat vineri noi actori care se vor alătura ultimului sezon, al patrulea, al serialului „Ozark”. Finalul serialului va avea mai multe episoade, 14, față de 10, cum au avut sezoanele precedente. Conform anunțului făcut de platforma de streaming, seria finală va fi împărțită în două părți a câte 7 episoade. 

În viitorul sezon îi vom vedea pe cunoscuții actori Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan și Lisa Emery, care au jucat în primele 3 sezoane, dar și nume noi.

Printre actorii anunțați se numără Alfonso Herrera, pe care îl cunoaștem din telenovela „Rebelde”, dar și serialele „The Exorcist” și „Sense 8”.  Actorul va interpreta personajul Javi Elizonndro,  un membru al familei Navarro. Un alt nume nou este actorul Adam Rothenberg (Șarpele) care va juca rolul polițistului Mel Sattem. Vedetele recurente din sezonul 3, Felix Solis, care joacă rolul lui Omar Navarro, și Damian Young, care îl interpretează pe Jim Rettelsdorf, vor apărea și în ultimul sezon.

Alfonso Herrera,  Adam Rothenberg, Felix Solis, Damian Young 

 
 
  
 

Netflix nu a anunțat încă premiera celor două părți, însă cel mai probabil va avea loc în 2021. Amintim că sezonul al treilea al serialului a fost lansat în martie 2020.

Serialul Ozark a fost apreciat de critici și chiar obținut două premii Emmy la ediția din 2019, pentru cea mai bună regie a unui serial dramatic (Jason Bateman), dar și pentru cel mai bun rol secundar, premiu atras de Julia Garner, pentru rolul lui Ruth Langmore.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton