; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alfonso herrera (1)

Alfonso Herrera, un secret bine păstrat! Actorul a devenit tată pentru a doua oară

07 December 2020

Actorul Alfonso Herrera cunoscut din telenovela „Rebelde', dar și producții precum „The Exorcist' și „Sense 8' a surprins pe toată lumea, anunțând pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a doua oară. 

Vestea a fost dată chiar la câteva zile după ce colega sa din „Rebelde', Dulce Maria, a anunțat la rândul ei că a născut o fetiță. 

Faptul că soția sa așteaptă un al doilea copil nu era cunoscut de nimeni în afara familiei și prietenilor foarte apropiați. 

Alfonso are un băiețel, care se numește Nico. 

„Anul acesta va fi amintit pentru mulți ca cel mai rău din istorie. Pentru mine, 2020 a fost salvat de tine. Bine ai venit Nico, încă nu știm de ce ai ales această familie', a fost mesajul actorului. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alfonso Herrera (@ponchohd)

 

Alfonso Herrera și soția sa, Diana Vazquez au devenit părinți pentru prima oară în 2016. Cei doi mai au un băiețel pe nume Daniel. 
Pe lângă viața personală, lui Alfonso îi merge bine și profesional. La jumătatea lunii noimebrie a fost anunțat ca fiind parte din distribuția ultimului sezon, al patrulea, al serialului „Ozark', produs de Netflix. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare