Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Țalavutis și Alex Fotea au împlinit șapte ani de căsătorie. Imagini din ziua nunții. Povestea lor a început pe platoul de filmare

Alexia Țalavutis și Alex Fotea au împlinit șapte ani de căsătorie. Imagini din ziua nunții. Povestea lor a început pe platoul de filmare
13

de Cristina Țapu,

Alexia Țalavutis a devenit cunoscută unei țări întregi după rolul pe care l-a interpretat în serialu-fenomen „Pariu cu viața”. Actrița este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală și rare sunt ocaziile în care vorbește despre partenerul său. De această dată, ea a făcut o excepție și a distribuit mai multe fotografii din ziua nunții cu ocazia împlinirii a șapte ani de căsătorie.

Alexia Țalavutis și Alex Fotea au împlinit șapte ani de căsătorie

Alexia Țalavutis și Alex Fotea formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar pe 8 septembrie au împlinit șapte ani din ziua căsătoriei. Alex este o persoană discretă și nu dorește să se afle în lumina reflectoarelor, așa cum a dezvăluit, în repetate rânduri, actrița. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, iar actrița a acceptat cu greu să-i acorde o șansă bărbatului pentru că ea nu-și dorea să îmbine viața personală cu cea profesională.

alexia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Nu vrea el. Pur și simplu nu își dorește, vrea să fie o persoană din umbră și îi respect dorința. Ne-am cunoscut pe platourile de filmare. Nu a fost dragoste la prima vedere, deși întotdeauna am avut un feeling bun unul către celălalt, dar nu s-a întâmplat nimic pentru că atunci când ai principii bine stabilite de acasă e foarte să le încalci. Ca atare, pentru mine a fost foarte greu să trec peste principiul meu și anume că nu trebuie să îmbini munca cu casa. Nu vreți să știți cât de mult a durat până m-a convins și am zis că poate e bine să îți asculți și inima până la urmă”, povestea Alexia, conform Antena Stars.

Cel care i-a cucerit inima actriței este Alex Fotea, în prezent – unul dintre producătorii emisiunii „Insula iubirii”, prezentate de Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu vreo 12 ani, la filmările serialului „Pariu cu viața”, pe când Alexia făcea parte din trupa Lala Band, iar Alex era regizor. Pe 8 septembrie 2024, Alexia și Alex au împlinit șapte ani de căsătorie, iar actrița a distribuit pe pagina personală de Facebook mai multe cadre realizate în ziua nunții. „Aniversare fericită nouă! Șapte ani de căsătorie”, a scris Alexia în dreptul imaginilor respective.

Alexia Țalavutis și Alex Fotea își petrec adesea concediul în Thailanda

Într-un interviu acordat pentru TV Mania, Alexia Țalavutis a fost întrebată care este secretul unei relații de succes. Conform actriței, comunicarea deschisă și sprijinul reciproc sunt esențiale pentru armonia în cuplu. Iar dacă vă uitați pe contul de Instagram al vedetei, veți observa multe imagini din Thailanda, locul unde coprezentatoarea matinalului de la Antena Stars a ajuns de foarte multe ori, în vacanțe ori în „vizită la soț”, căci Alex, cel care a fost de altfel și regizor al serialului „Vlad”, filmează acolo reality-show-ul „Insula iubirii” alături de Radu Vâlcan, fiind unul dintre producătorii emisiunii.

Alexia-Talavutis-si-Alex-FoteaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Alexia este căsătorită din anul 2017 cu Alex Fotea. Acesta este regizor și producător și și-a pus amprenta asupra filmelor de lung metraj, dar și telenovelelor.

El a îndeplinit rolul de regizor pentru diverse producții, inclusiv: „The Wedding”, un film de scurt metraj din 2009; „No Words”, un alt film de scurt metraj din 2002; „O Nouă Viață”, o producție MediaPro Pictures din 2013; „Pariu cu Viața”, celebrul serial muzical din 2011 și 2013; „Adrenaline”, un documentar din 2003; „Portret”, un alt documentar din 2022, precum și alte producții de succes.

Sursă foto: Instagram Alexia Țalavutis

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton