Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Țalavutis, secretul căsniciei cu producătorul Alex Fotea. „Facem echipă foarte bună şi pe platou, dar şi acasă”. EXCLUSIV

Alexia Țalavutis, secretul căsniciei cu producătorul Alex Fotea. „Facem echipă foarte bună şi pe platou, dar şi acasă”. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

De aproape 7 ani încoace, Alexia Țalavutis este soția producătorului Alex Fotea, însă povestea lor de dragoste a început mult mai demult. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Pariu cu viața”, iar de atunci formează un cuplu puternic. Care este secretul lor?

Dacă pe micul ecran, Alexia Țalavutis face un duo de excepție alături de Dima Trofim, atât la „Star Matinal” de la Antena Stars cât și în noul sezon de „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, în viața personală lucrurile stau altfel. Cel care i-a cucerit inima actriței este Alex Fotea, în prezent – unul dintre producătorii emisiunii „Insula iubirii”, prezentate de Radu Vâlcan.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu vreo 12 ani, la filmările serialului „Pariu cu viața”, pe când Alexia făcea parte din trupa Lala Band, iar Alex era regizor. Iar de aproape 7 ani, sunt și căsătoriți. Care este secretul relației lor?

Facem echipă foarte bună şi pe platou, dar şi acasă. Comunicăm deschis şi ne sprijinim reciproc. Iubirea şi respectul reciproc ne guvernează viaţa împreună!”, ne-a mărturisit Alexia Țalavutis.

alexia-talavutis-si-alex-fotea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Iar dacă vă uitați pe contul de Instagram al vedetei, veți observa multe imagini din Thailanda, locul unde coprezentatoarea matinalului de la Antena Stars a ajuns de foarte multe ori, în vacanțe ori în „vizită la soț”, căci Alex, cel care a fost de altfel și regizor al serialului „Vlad”, filmează acolo reality-show-ul „Insula iubirii”.

Vacanțele în Thailanda sunt un adevărat refugiu pentru noi, dar nu cred că aș putea să mă mut acolo permanent. De aceasta dacă am fost să îl văd pe Alex, el produce o emisiune care se filmează în Thailanda timp de o lună şi jumătate…”, ne-a mai spus Alexia.

alexia-talavutis-thailanda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Și tot în Thailanda, în urmă cu 1 an și jumătate, Alexia Țalavutis și Alex Fotea au avut parte și de o experiență neplăcută, destul de gravă chiar. Un accident cu scuterul, chiar în ziua de Crăciun.

În urma accidentului, Alex Fotea s-a ales cu hemoragie internă și trei coaste rupte. Alexia s-a temut pentru viața soțului ei și i-a fost alături în fiecare clipă.

 „Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scuterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație. Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera… și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar, slavă Domnului, acum este bine”, a scris atunci Alexia Țalavutis pe pagina de Instagram.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, o prietenie specială

S-au iubit, s-au urât, au devenit părinți, apoi au divorțat ca, într-un final, să se împace… Un roller coster de emoții pe care Alexia Țalavutis (33 de ani) și Dima Trofim (35 de ani) l-au trăit fictiv în serialul „Pariu cu viața”, unde cei doi au jucat. Între timp, au trecut mai bine de 10 ani, iar cei doi fac din nou echipă în noul sezon „Te cunosc de undeva!” și prezintă matinalul de la Antena Stars.

Atât eu, cât și Dima gestionăm timpul între filmări și matinalul de la Antena Stars cu organizare și comunicare eficientă. Cafeaua este liantul de dimineaţă! Dar ne place foarte mult ceea ce facem și atunci nu resimţim oboseala. Atunci atunci când se acumulează multă oboseală, dormim câteva ore ȋn plus și o luăm de la capăt”, ne-a povestit Alexia recent într-un interviu pentru TVmania.

De la Dima aş fura modul lui de a se conserva în anumite momente şi de a-şi recupera energia! Aş vrea să pot aţipi ca el oriunde şi oricum…hahaha”, ne-a mai mărturisit coprezentatorea matinalului de la Antena Stars despre colegul ei.

alexia-talavutis-si-dima-trofim-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton