Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Țalavutis, vacanță departe de casă. Actrița s-a fotografiat pe plajă

Alexia Țalavutis, vacanță departe de casă. Actrița s-a fotografiat pe plajă
9

de Cristina Țapu,

Alexia Țalavutis se bucură de o binemeritată vacanță alături de soțul său. Actrița este foarte activă pe pagina personală de Instagram, așadar nici de data aceasta nu a făcut o excepție și a distribuit imagini din vacanță fanilor săi.

Alexia Țalavutis, imagini din vacanță

Alexia Țalavutis se bucură din plin de temperaturile ridicate și a decis să plece într-o vacanță alături de cel care îi este partener. Actrița s-a fotografiat într-un kimono pe plajă și a distribuit imaginile pe pagina personală de Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii s-au întrecut în complimente și i-au urat concediu plăcut.

Dacă pe micul ecran, Alexia Țalavutis face un duo de excepție alături de Dima Trofim la „Star Matinal” de la Antena Stars de la Antena 1, în viața personală lucrurile stau altfel. Cel care i-a cucerit inima actriței este Alex Fotea, în prezent – unul dintre producătorii emisiunii „Insula iubirii”, prezentate de Radu Vâlcan.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu vreo 12 ani, la filmările serialului „Pariu cu viața”, pe când Alexia făcea parte din trupa Lala Band, iar Alex era regizor. Iar de aproape 7 ani, sunt și căsătoriți. Care este secretul relației lor?

Alexia 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Facem echipă foarte bună şi pe platou, dar şi acasă. Comunicăm deschis şi ne sprijinim reciproc. Iubirea şi respectul reciproc ne guvernează viaţa împreună!”, ne-a mărturisit Alexia Țalavutis.

Iar dacă vă uitați pe contul de Instagram al vedetei, veți observa multe imagini din Thailanda, locul unde coprezentatoarea matinalului de la Antena Stars a ajuns de foarte multe ori, în vacanțe ori în „vizită la soț”, căci Alex, cel care a fost de altfel și regizor al serialului „Vlad”, filmează acolo reality-show-ul „Insula iubirii”.

Alexia Țalavutis a devenit celebră odată cu lansarea serialului „Pariu cu viața”

Cu peste zece ani în urmă, Alexia Țalavutis a captat atenția întregii țări. Prin rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a obținut un succes de proporții, la fel ca și colegii săi din serial. În această producție, a adus viață personajului Monica Bora, formând un cuplu memorabil cu Dima Trofim. După încheierea serialului și separarea trupei LaLa Band, și-a concentrat eforturile pe cariera sa solo.

Cântăreța a participat și la emisiuni televizate de-a lungul timpului precum„Dansez pentru tine” (sezonul 14) și „Ferma vedetelor” (sezonul 1). A participat și la sezonul 7 al show-ului de talente „Vocea României” și a fost concurentă la „Te cunosc de undeva” alături de fostul său coleg de breaslă, Dima Trofin.

Sursă foto: Instagram Alexia Țalavutis

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton