; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexia Talavutis

Alexia Talavutis din LaLa Band a împlinit 24 ani

04 June 2014

Alexia din Lala Band și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, unde repetă intens alături de colegii ei pentru concertul de la Arenele Romane. Chiar dacă și-a petrecut săptămâna dinaintea aniversării mai mult la repetiții, cântând și dansând, efortul a fost răsplătit cu o zi de naștere impresionantă. Cei 24 ani au venit… pe bicicletă, cu multe bucurii, întâmplări frumoase și surprize emoționante.

Alexia Talavutis

Iubitul ei, regizorul Alex Fotea, i-a făcut cadou bicicleta mult visată: Am auzit, din întâmplare', când Alex a sunat să-mi rezerve o bicicletă, pe care eu mi-o doream foarte mult', povesteşte Alexia.

În timpul repetițiilor pentru concertul de la Arenele Romane, colegii din Lala Band i-au pregătit o surpriză, iar după miezul nopții, acasă a așteptat-o altă supriză: Nu înțelegeam de ce se tot schimbă ordinea pieselor și rândul meu nu mai venea. Evident că toți colegii mei din Lala au regizat tot. Când într-un final venise și rândul meu să repet, trag aer în piept să încep piesa şi Mulţi ani trăiască, Mulţi ani trăiascaaaa…'. Toata gaşca era în spatele meu :)) Asta nu a fost tot! Când am ajuns acasă de la repetiții, la ora 1 noaptea, mă așteptau cei mai dragi prieteni cu o felie de tort, cu numărul 24 sub formă de lumânări', a mai spus actriţa.

Pentru Alexia, surprizele puse la cale de iubitul ei nu s-au oprit aici: A doua zi, vorbeam la telefon şi aud de afară: Mulţi ani trăiască…'. Erau părinţii mei. Şi asta după ce m-au sunat să-mi spună că nu pot ajunge în Bucureşti de ziua mea. Din nou, Alex a fost complice. Nici nu mă mai miră'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare