Homepage  / Vedete româneşti

Alexia și Aris Eram, surpriză emoționantă de ziua mamei lor. Reacția Andreei Esca. „Au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind”

Alexia și Aris Eram, surpriză emoționantă de ziua mamei lor. Reacția Andreei Esca. „Au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind”
14

de Redactia Tvmania

Andreea Esca împlinește joi, 29 august 2024, frumoasa vârstă de 52 de ani. Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV se sărbătorește departe de România. Ea credea că nu îi va avea alături de Alexia și Aris, copiii ei, însă cei doi s-au decis să îi facă o foarte mare surpriză. Aris și Alexia Eram s-au urcat în avion și au zburat spre Grecia. Iată cum a reacționat Andreea Esca atunci când i-a văzut.  

Alexia și Aris Eram, surpriză pentru Andreea Esca de ziua ei 

Andreea Esca este o mamă mândră și împlinită. Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV împliniște 52 de ani pe 29 august 2024. Vedeta se sărbătorește în Grecia, la mare și la soare, departe de România. Andreea Esca se obișnuise cu ideea că, anul acesta, nu îi va avea alături de ea pe copiii ei, însă Aris și Alexia au avut alt plan. Cei doi s-au decis să îi facă o super surpriză mamei lor, așa că s-au urcat în avion și au aterizat în Grecia. Au luat un buchet de flori și au apărut în fața Andreei Esca. Vedeta a fost extrem de fericită să îi vadă acolo, deși nu se aștepta deloc la o asemenea surpriză. 

Astăzi am zburat în Grecia că să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima data, când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim️!”, a scris Alexia Eram pe Instagram.   

Andreea Esca, încântată de surpriza copiilor ei 

Ulterior, Andreea Esca și-a exprimat și ea încântarea în mediul online. Vedeta a povestit cum au făcut-o Alexia și Aris Eram să nu bănuiască nimic și să creadă că cei doi sunt în România și că nu plănuiesc nimic de acest fel.  

Alexia și Aris Eram, surpriză pentru Andreea Esca de ziua ei  (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

S-a mărit iar gașca după ce copiii mei, care sunt foarte, foarte mișto, mi-au făcut surpriza să vina aici, ca să fim împreună de ziua mea! Chiar au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind! @alexiaeram pusese o poză dimineața de la cafenea, cu @arismelkior vorbisem la telefon… Tare m-ați făcut fericită! Vă iubesc și vă mulțumesc! În rest, cum știți deja… plajă, înot, mâncare bună.. și am terminat de scris și editorialul pentru noul numărul @alistmagazine . Acum aștept liniștită…29 august”, a scris Andreea Esca pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton