Homepage  / Vedete româneşti

Alexia și Aris Eram, prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem atât de mândri de noi”

Alexia și Aris Eram, prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem atât de mândri de noi”
11

de Roxana Mirea,

A fost ultima zi a semifinalei, aseară, 20 decembrie 2023, la America Express, sezonul 2. Irina Fodor a anunțat care este prima echipă finalistă de pe Drumul Aurului. Restul echipelor au plecat în cursa pentru ultima șansă. Așadar, biletul de aur a mers la Alexia și Aris Eram, ei fiind prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2. 

Cine este prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2 

Irina Fodor a anunțat aseară, 20 decembrie 2023, care este prima echipă care a ajuns în marea finală a competiției America Express, sezonul 2. Înainte de toate, a urmat mult așteptatul bilanț al punctelor adunate de fiecare pereche cu ajutorul cartoanelor. Analiza întrecerii de ieri a adus mari surprize. Pe primul loc la Irina Fodor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar nu au făcut ultima probă așa cum ar fi trebuit. 

După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi. Este vorba de spiritul bomberos. (…) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința, au fugit la mine. Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin”, a anunțat Irina Fodor, potrivit a1.ro.

Aris și Alexia Eram, prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2 (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Aris și Alexia Eram, prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2

După ce a făcut bilanțul, Irina Fodor a anunțat: „Am un bilet de aur și acest bilet de aur merge la voi, dragii mei! Alexia și Aris sunt în finala America Express!” 

Așadar, Alexia și Aris Eram sunt prima echipă finalistă de la America Express 2023, sezonul 2.  

În momentul de față, suntem câștigătorii biletului de aur. (…) Suntem atât de mândri de noi și atât de fericiți că am reușit să avem acest bilet de aur. Sunt foarte mândră de noi și acest bilet de aur este al nostru”, a declarat Alexia Eram.  

Apoi, celelalte trei echipe au plecat în cursa pentru ultima șansă. 

Sursa Foto: Antena 1, captura de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton