Homepage  / Televiziune

Alexia și Aris Eram participă la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”. „Am trăit din nou emoțiile din școală”

Alexia și Aris Eram participă la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”. „Am trăit din nou emoțiile din școală”
14

de Roxana Mirea,

Alexia și Aris Eram sunt invitați în platoul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”. Cei doi își vor testa cunoștințele dobândite în clasele primare în ediția de vineri, 17 mai 2024, difuzată la Antena 1. Alexia și Aris Eram au făcut și de data aceata o echipă extraordinară.  

Alexia și Aris Eram, la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” 

Alexia și Aris Eram au acceptat provocarea de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a și vin în platoul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, astăzi, 17 mai 2024, de la ora 18.00, la Antena 1. 

În ediția de astăzi, alături de Andrei Aradits vor fi frații Eram, Alexia și Aris, care au făcut o echipă extraordinară în cadrul quiz show-ului: „M-am simțit foarte bine la filmări, unde am trăit, din nou, emoțiile din școală, când profesorii mă scoteau la tablă, iar eu trebuia să dau răspunsul corect. Experiența a fost cu atât mai interesantă, cu cât am participat alături de fratele meu și, ca de fiecare dată, am făcut o echipă extraordinară!”, a mărturisit Alexia.  

Alexia si Aris revin la TV intr-o emisiune celebra. Copiii Andreei Esca au facut primele declaratiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Și pentru Aris, participarea la emisiune a fost una extrem de interesantă și, totodată, emoționantă: „Elevii au fost foarte simpatici, cu o energie debordantă și ne-au ajutat să luptăm pentru o cauză bună!” 

Cum s-au descurcat cei doi în platoul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 18.00, într-o ediție specială, la Antena 1. 

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, în cadrul quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton