Homepage  / Vedete româneşti

Alexia și Aris Eram, emoționați de scrisoarea primită de la părinții lor, la America Express 2023, sezonul 2. „Sunteți premiul de aur al vieții noastre”

Alexia și Aris Eram, emoționați de scrisoarea primită de la părinții lor, la America Express 2023, sezonul 2. „Sunteți premiul de aur al vieții noastre”
12

de Roxana Mirea,

Ediția de aseară, 12 decembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost extrem de emoționantă. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi, iar mulți nu și-au putut stăpâni lacrimile. Alexia și Aris Eram au primit scrisori de la părinții lor, Andreea Esca și Alexandre Eram. În plus, Alexia a primit o scrisoare plină de iubire și de la Mario Fresh. 

Alexia și Aris Eram, scrisoare de la părinții lor, la America Express 2023, sezonul 2 

În ediția de aseară, 12 decembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, de la Antena 1, concurenții au primit scrisori de la cei dragi. Alexia și Aris Eram au primit o scrisoare emoționantă de la părinții lor, Andreea Esca și Alexandre Eram. Alexia nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar fratele ei a citit mesajul.  

„Aris, presupun că încercările sunt grele. Nimic nu este ușor, dar am încredere în voi, am încredere că vă veți sprijini unul pe altul, vă veți ajuta și când unul dintre voi este la capătul puterilor, celălalt îl va ridica, împinge, susține pe celălalt. Sunteți o echipă și împreună veți reuși. Uneori vei fi disperat, dar nu te lăsa niciodată dărâmat de panică, stres, anxietate. Trebuie să gândești pozitiv. Vei câștiga. Gândește-te să faci tot ce poți cel mai bine. Nu te gândi la alte echipe. Gândește-te să mergi cât mai repede, mai bine, mai departe.

Fii elegant și nu-i critica niciodată pe ceilalți. Răutatea, antipatia nu au condus niciodată pe nimeni la rezultate pozitive. Trăiește fiecare clipă. Deschis, ambițios, carismatic. Ești cel mai bun. Sunteți doi copii care se iubesc. Avei defecte, calități, dar nu renunțați niciodată. Love AE. Orice s-ar întâmpla, mama și eu vă suntem alături și ne gândim la voi tot timpul. Orice ar fi, sunteți premiul de aur al vieții noastre. Vă iubim!” este scrisoarea pe care Alexia și Aris Eram au primit-o de la tatăl lor, Alexandre Eram.  

Alexia și Aris Eram, scrisoare de la părinții lor, la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mario Fresh, mesaj plin de iubire pentru Alexia Eram 

Apoi, Alexia Eram a citit scrisoarea pe care a primit-o de la iubitul ei, Mario Fresh. Din cauza lacrimilor, aceasta de-abia a reușit să citească mesajul plin de iubire transmis de artist 

„Capul meu frumos,  

Sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știu că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă, o femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc! Nu am cum să îți descriu sentimentele. Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine deja ești o câștigătoare, dar nu doar pentru mine. Alături de Aris, știm cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt. Știu că vă veți întoarce acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante, pe care de-abia aștept să le ascult. Stai pe drumul soarelui, capul meu frumos și strălucești la fel ca el”, i-a scris Mario Fresh iubitei lui.  

Noi ne spunem cap. Nu știu de ce ne spunem cap. Pus și simplu, odată mi-a spus că am un cap frumos și a rămas așa. Eu sunt capul lui și el e capul meu”, a explicat Alexia despre alintul lor special.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton