Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram și Mario Fresh, surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au afișat pe o plajă din Bali

Alexia Eram și Mario Fresh, surprinși în ipostaze tandre. Cum s-au afișat pe o plajă din Bali
10

de Redactia Tvmania

Alexia Eram și Mario Fresh se bucură de o vacanță de vis. Fiica Andreei Esca și artistul au fugit departe de frigul din România și se relaxează pe plajele frumoase din Bali. Cei doi îndrăgostiți s-au pozat în ipostaze tantre și au publicat imaginile pe rețelele sociale.  

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostaze tandre în Bali 

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani de zile. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și își doresc să fie împreună până la adânci bătrâneți, deși nu se grăbesc cu nunta.  

Acum, fiica Andreei Esca și artistul se bucură de o vacanță superbă în Bali, de unde își încântă fanii cu imagini spectaculoase. Cei doi au fugit departe de temperaturile scăzute din România și se relaxează pe plajele frumoase din Bali.  

Cei doi nu au ezitat să se pozele în ipostaze tandre și să publice imaginile pe conturile lor. Alexia Eram și Mario Fresh au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau, pe plajă.  

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostaze tandre în Bali  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alexia Eram știe cum vrea să fie nunta cu Mario Fresh 

Deși nu își doresc să se căsătorească încă, Alexia Eram șie cum vrea să arate nunta. Fiica Andreei Esca a spus că ea și Mario nu își doresc să facă acum marele pas pentru că sunt foarte tineri.  

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.  

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.   

Vara, Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton