Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram și Lucien Laviscount, întâlnire surpriză în Paris. Cum s-au pozat fiica Andreei Esca și starul din „Emily in Paris”

Alexia Eram și Lucien Laviscount, întâlnire surpriză în Paris. Cum s-au pozat fiica Andreei Esca și starul din „Emily in Paris”
9

de Andra Stana,

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Pro TV Andreea Esca, a reușit să surprindă pe toată lumea cu o postare recentă pe rețelele de socializare. Tânăra influenceriță a împărtășit cu fanii săi o poză alături de actorul britanic Lucien Laviscount, cunoscut pentru rolul său din popularul serial „Emily in Paris”. Întâlnirea a avut loc chiar în inima capitalei franceze, adăugând un plus de farmec și mister.

Fiica Andreei Esca a participat recent la un eveniment în Paris, loc în care l-a întâlnit pe Lucien Laviscount, interpretul lui Alfie în „Emily in Paris”. Alexia s-a pozat cu celebrul actor, iar imaginea postată online a stârnit imediat valuri de aprecieri și comentarii pe Instagram.

„Un moment de neuitat în Orașul Luminilor”, a scris Alexia în descrierea fotografiei, adunând în scurt timp mii de like-uri și reacții pozitive din partea urmăritorilor săi. De altfel, și Andreea Esca a postat pe contul propriu de Instagram imaginea în care fiica sa apare lângă starul din „Emily in Paris”, semn că este mândră de Alexia. „Margot in Paris”, a descris vedeta de la Pro TV fotografia.

Fotografia a stârnit un val de reacții din partea fanilor, care s-au arătat încântați de această întâlnire neașteptată. „Wow, ce coincidență frumoasă!”, „Leșin”, „Vai de mine” și „Abia aștept să aflu mai multe despre cum v-ați cunoscut!” sunt doar câteva dintre comentariile pline de entuziasm.

Cine este Lucien Laviscount

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Lucien Laviscount, actorul și-a câștigat faima internațională prin rolul său ca Alfie în serialul „Emily in Paris”, o producție ce a devenit rapid un fenomen global. Cariera sa e în ascensiune, așadar nu e de mirare că imaginea postată de Alexia a stârnit un val de emoție printre fanii acesteia.

Născut pe 9 iunie 1992, în Burnley, Lancashire, Anglia, Lucien și-a început cariera în lumea divertismentului la o vârstă fragedă, făcându-se remarcat în emisiuni și seriale britanice. A debutat în showbiz la începutul anilor 2000, apărând în diverse seriale TV britanice precum „Grange Hill” și „Coronation Street”. Ulterior, și-a consolidat cariera actoricească cu roluri în telenovele și seriale populare, printre care „Shameless” și „Waterloo Road”.

Cu toate acestea, a devenit cunoscut pe plan internațional pentru rolul său din serialul Netflix „Emily in Paris”, unde îi dă viață lui Alfie.

Alexia Eram și Lucien Laviscount, întâlnire surpriză în Paris (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Ca fiică a uneia dintre cele mai respectate personalități ale televiziunii românești, Andreea Esca, Alexia a crescut sub privirile curioase ale publicului. Cu toate acestea, și-a construit propria carieră ca influenceriță, fiind urmărită de o comunitate de mii de fani pe rețelele sociale.

Întâlnirea cu Lucien Laviscount vine într-un moment în care Alexia se bucură de succes în diverse proiecte personale și colaborări cu branduri de renume.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton