Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram și Aris Melkior s-au antrenat din greu pentru succesul de la „America Express”. Cine le-a fost mentor înainte de competiție

Alexia Eram și Aris Melkior s-au antrenat din greu pentru succesul de la „America Express”. Cine le-a fost mentor înainte de competiție
13

de Cristina Țapu,

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai solide echipe din competitia acerbă de la „America Express”. Această performanță nu este întâmplătoare, deoarece cei doi concurenți au beneficiat de sfaturile unui mentor înainte de a începe aventura lor în cealaltă parte a lumii. Descoperă cine a fost mentorul lor și cum s-au pregătit Alexia și Aris Eram cu puțin timp înainte să pornească în competiția „America Express”!

Alexandre Eram a jucat un rol-cheie în succesul copiilor săi la emisiunea „America Express”

Alexia și Aris Eram au dezvăluit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” că succesul lor în emisiunea „America Express” nu a fost unul pur întâmplător, așa cum ar putea crede unii răutăcioși. Copiii Andreei Esca sunt de părere că noțiunile de cultură generală pe care le-au dobândit au reprezentat un adevărat as din mânecă, iar pentru acest lucru le sunt recunoscători tatălui lor, Alexandre Eram.

„Contează foarte mult educația în acest show și ce știi tu, mi se oare că te poate ajuta în anumite misiuni. Am avut două ședințe, dar micuțe.

Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre soțul ei. Ce mesaj i-a dedicat lui Alexandre EramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ne-a făcut niște prezentări powerpoint despre America de Sud, toate țările, mâncarea, dansurile și a trebuit să citim înainte să plecăm. Evident, am uitat jumătate”, a declarat Alexia Eram, în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexia Eram și Aris Melkior au avut parte de conflicte în timpul emisiunii

Alexia Eram și fratele ei, Aris, recunosc că au personalități diferite, ceea ce a condus la situații tensionate și la dificultăți în găsirea unui numitor comun pe parcursul competiției. Fiica Andreei Esca subliniază că au fost momente în care tensiunile au atins apogeul, în special din cauza sentimentului că Aris Eram nu ia în considerare opinia sa și acționează conform propriilor dorințe, fără a se gândi la binele echipei.

„Faptul că el niciodată nu își asuma vina la ceva. Pe mine asta mă scoate din minți, că nu își asumă vina (…) El fără să vorbească cu mine a luat singur decizia să pună mâna pe capul ăla și eu i-am spus să nu îl atingă încă pentru că nu mai puteam să îl schimbi”, a spus Alexia Eram, la Podcastito Express.

Eforturile celor doi frați au fost recompensate din plin

Invitați în cadrul podcastului moderat de către Giulia Anghelescu, Alexia și Aris au mărturisit că participarea la „America Express” i-a adus mai aproape și a sudat legătura pe care o aveau. În plus, fiecare dintre ei a avut ocazia de a învăța mai multe detalii despre propria persoană și despre reacțiile pe care le au atunci când sunt puși în situații limită.

Conform celor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au fost plătiți regește pentru participarea la această emisiune. Atât Alexia, cât și Aris au primit câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, așadar în mod cert frații și-au rotunjit consistent veniturile de pe urma concursului.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton